Cel mai bun tratament pentru par, împotriva caderii parului

tratament par

Pe când eram încă fetiţa lui mama şi a bunicii, aveam un păr ca al unei prinţese, sănătos, voios, strălucitor şi destul de lung. Pe vremea aceea foloseam săpunul de casă al bunicii şi borşul cel acru ca balsam – cel mai bun tratament pentru par. Mă clăteam cu borş acru amestecat cu apă – are un efect uimitor. Dar după ce am părăsit împărăţia copilăriei am găsit o alta, a adolescenţei care era spoită cu tot felul de culori. Şi aşa am cunoscut eu vopseaua de păr, am fost brunetă, brunetă cu nuanţe albăstrui, am fost blondă, verde, mov, jumătate de cap brunetă şi jumătate roşcată…şi tot aşa.

Mă simţeam foarte bine, arătam foarte bine, până într-o zi când, fiind prea multă linişte în jurul meu, am auzit pe cineva plângând. Nu ştiam cine e, până mi-am dat seama că părul meu e cel care plânge. Mi-a spus printre sughiţuri că sub toată acea splendoare exterioară se ascunde o întreagă răutate, că a ajuns să fie bolnăvicios fără să vrea si ca are nevoie de un tratament. Până să realizez acest lucru, deja începuse să cadă, să fie din ce în ce mai slab şi subţirel, şi aşa a fost nevoită să-mi lepăd o parte din podoaba mea capilară.

Tratament pentru par imi cade parul

În acea zi mi-am promis că nu mă voi mai lăsa păcălită de înşelăciunile ce se plimbă printre noi.

Tratament pentru par, simplu de facut acasa

Acum încerc să-l fac să îşi revină, încet, dar sigur.  Nu mai am săpunul bunicii, dar folosesc săpunul moale vegetal alături de un tratament pentru par – loţiune pentru îngrijirea părului. Această loţiune cu extract de: curpen de pădure, gălbenele, iarbă mare, mesteacăn şi lavandă are efect benefic asupra părului meu. Săpunul moale vegetal utilizat împreună cu loţiunea Chelstop (de la Hofigal- se găseşte în farmaciile naturiste) elimină mătreaţa, combate căderea părului, conferă senzaţia de confort. Acest  tratament pentru par, utilizat timp îndelungat (6 luni), ajută la repigmentarea părului cărunt.

Uneori, din când în când, să spunem o dată pe lună, fac un tratament pentru par cu ulei de măsline. Îmi masez scalpul cu ulei de măsline, înfăşor într-un prosop şi las de la o oră până chiar la 12 ore, depinde de cât îmi permite timpul.

Update: Am observat ca vin foarte multi vizitatori pe acest articol cu diverse cautari :

  • marin cornea tratament par
  • secretele lui marin cornea
  • marin cornea contact
  • secretul lui marin cornea
  • tratament marin cornea
  • tratamente naturiste marin cornea
  • tratament pentru par marin cornea
  • marin cornea tratament par contact
  • cornea marin
  • tratamentul lui marin cornea

Din cate am inteles tratamentul oferit de el este de vreo 300 de lei, eu consider ca nu se merita sa cheltuiti asa multi bani pe un tratament a carui rezultate nu le stiti sigur. Daca vrei sa ai un par sanatos, atunci trebuie sa te speli sanatos, poti chiar scoate samponul din discutie. E suficient sa te speli pe cap cu un galbenus de ou si sa te clatesti cu apa in care ai diluat otet de mere sau bors acru.

Exista experimente ale unor oameni care au renuntat de tot la sampon si se spala doar cu apa, sau daca nu, folosesc apa cu otet, apa cu lamaie sau diverse amestecuri naturale. Incetati sa mai dati banii pe niste solutii de moment a carui rezultat pe termen lung nu il cunoasteti, reveniti cu picioarele pe pamant si incercati sa traiti natural, alaturi de natura. De exemplu poti incerca ceaiul de urzica – cel mai bun tratament pentru par.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

9 răspunsuri la „Cel mai bun tratament pentru par, împotriva caderii parului”

  1. Suplimentele pentru stoparea caderii parului gen folixin pot sa fie si ele de ajutor impotriva caderii parului.

  2. Avatar elena david
    elena david

    De circa o 1 an ami cade parul deaja primesc panica.
    Elena@medium-elena.com
    medium-elena.com

    1. Elena, ai incercat vreun tratament pana acum?

      Sunt mai multe variante pe care poti sa le incerci – sa te speli cu ceai de urzica, sa-ti masezi scalpul cu ulei de ricin, ulei de masline, ulei de neem sau ulei de argan.

      Citeste articolul – Masti naturale pentru par – îngrijirea parului pentru a descoperi 9 masti naturale pentru par pe care ti le poti aplica periodic, dar si alte sfaturi de ingrijire a parului.

      Daca ai intrebari, iti raspund cu mare drag!

  3. Avatar ivan Marian
    ivan Marian

    Din auzite am intrat pe acest site si am citit despre aceasta reteta miraculoasa,antrebarea este :
    -80% da randament acest tratament,este mai bun ca cel de la renumita firma VICHY?
    Ami cade parul si ancet voiramane fara el.Merita ancercat?

  4. ”nu am mai avut PB” inseamna ca nu a mai avut probleme cu caderea parului…

  5. Avatar Graphicbull
    Graphicbull

    Nu mi se mai opreste din cazut. Ce sa fac?

    1. Ai încercat ceva?
      Vezi dacă ţi se potriveşte vreun tratament de aici: Îngrijirea părului şi Clătirea părului.

  6. PB? Adică ce nu mai ai? Oricum, bine că nu mai ai!

  7. eu am folosit CAPTAFER SI OMEGA 3 SI DUPA 3 SAPT NU MAI AM PB..BAFTA SI VA PUP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *