Blogul Lui Jorjette prezinta: Tendinte tunsori 2013 – 2014 galerie foto

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 45 secunde, și să știi că nimeni nu a lăsat nici un comentariu deocamdată dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Vrei să te tunzi și nu știi ce tunsoare ți s-ar potrivi cel mai bine? Cauți o tunsoare la modă 2013 – 2014 sau ceva care să te avantajeze, să te facă să te simți tu însăți – o tunsoare care să-ți sublinieze feminitatea și personalitatea? Sau nici măcar tu nu știi ce cauți? Tunsori 2013 – 2014, stiu sigur ca asta ai vrut sa cauti, de asta vin in ajutorul tau cu cateva idei.

În oricare dintre aceste categorii te aflii, iată câteva sugestii legate de tendințele în materie de tunsori 20132014 în acest an se poartă atât tunsorile clasice, cât și cele extravagante. Cu siguranță în galeria de mai jos vei găsi o tunsoare care să-ți placă să o abordezi.

În imaginile de mai jos veți putea observa și coafurile abordate de unele vedete în 2012 – 2013.

Tendințe tunsori 2013 – 2014

Toate tunsorile de mai sus spun ceva despre fiecare femeie în parte – despre cât de sofisticată și rafinată este, sau poate copilăroasă și noncomformistă. Tunsorile se potrivesc oricărui tip de păr, lung sau scurt, blond, brunet sau roșcat, așa că oricine poate alege tunsoarea anului 2013 ca să-l reprezinte. Ce inseamna de fapt ca o tunsoare sa te reprezinte? Să te reprezinte înseamnă să ți se potrivească ca o mănușă, mai exact să te faca să te simti bine in pielea ta, sa simti ca ti se potriveste si ca cei din jurul tau te pot observa liber, asa cum esti tu, iti pot defini personalitatea doar uitandu-se la tine. În prezent exista o gama foarte mare de tunsori 2013 – 2014, importante insa nu sunt acestea, ci cea cu care tu te contopesti. Este posibil sa fie o tunsoare clasica, veche, dar pentru tine este tunsoarea anului 2013 pentru ca tie iti place si tu o lasi sa te defineasca. Fa o alegere si bucura-te de ea. Vezi modelele de mai sus poate te inspira si poate te ajuta sa te regasesti printre vedetele de mai sus.

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns