Blogul Lui Jorjette prezinta:

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Bucătăria fără foc. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 0 minute și 23 secunde, și să știi că nimeni nu a lăsat nici un comentariu deocamdată dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Mugurii de lucernă, proaspăt culeşi şi bine spălaţi, se mixează în combinaţie cu puţină apă. Sucul obţinut se amestecă cu suc de morcov sau de păstârnac, apoi se adaugă o linguriţă cu miere şi o linguriţă cu suc de cătină la 250 ml suc.

Sucul de lucernă cu miere se utilizează în tratarea bolilor arteriale şi coronariene, combate tulburările respiratorii, stările asmatice şi infecţiile pulmonare.

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns