Rulada cu sunca, brinza si spanac

Ingrediente rulada cu sunca, brinza si spanac:  

  • 500g spanac,
  • 200g cascaval,
  • 150 gr brinza crema sau brinza topita,
  • 200g sunca felii,
  • 300 ml. lapte ,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru legume

MOD DE PREPARARE RULADA CU SUNCA BRANZA SI SPANAC:

Spanacul se fierbe in lapte si apoi se stoarce bine de tot. Se toaca marunt si se amesteca cu oul batut, sare, piper si condimentele.

Se intinde o foaie cit mai uniform,se da la cuptor si se presara cu cascaval .Se da la cuptor pina cind cascavalul prinde putina culoare . Se scoate si se lasa la racit.Se intinde crema de brinza si deasupra se pun felii de sunca. Se va rula incet cu ajutorul hirtiei de copt si se va lasa la rece citeva ore. Se vor taia felii. Este un preparat neasteptat de  delicios. Pofta buna!

Etichete:
  1. prozaic mirela spataru
  2. prozaic alexandra
  3. prozaic valeria
  4. prozaic prozaic
  5. prozaic andreea

Care este gandul tau?