Rochii de mireasa 2016 cele mai frumoase modele

Sunt multe nunti programate in anul 2016, am chiar cateva prietene care  vor deveni sotii. Daca faci parte din viitoarele doamne ale anului 2016, cred ca ai inceput deja sa iti cauti rochia de mireasa pentru acest eveniment atat de special si de important, motiv pentru care am cautat o sumedenie de modele de rochii de mireasa care se poarta in anul 2016. Am incercat sa imbin in alegerile facute de mine cam toate stilurile – stilul de rochii de mireasa clasice, rochii de mireasa mai nonconformiste, rochii de mireasa sirena, insa cele mai multe fac parte din categoria rochii de mireasa cu spatele gol.

Aceste modele de rochii de mireasa iti pot fi utile doar pentru a-ti forma o idee a ceea ce vrei, pentru a putea crea in mintea ta imaginea rochiei cu toate detaliile. Daca nu stii exact ce vrei, poti sa combini elemente care iti plac la aceste rochii de mireasa pentru a obtine ceea ce iti place cu adevarat, desi cred ca printre modelele de mai jos, cu siguranta vei gasi cel putin o rochie de mireasa care sa-ti placa, chiar iti va fi dificil sa alegi doar una singura.

Rochia de mireasa este un simbol important pentru fiecare femeie care alege sa o poarte, motiv pentru care este purtata o singura data. Femeile in general dau o foarte mare importanta acestui detaliu, rochia de mireasa, si prea putin s-a iesit din tipare in ultima perioada – tot albul e de baza. Legat de rochia de mireasa, cu siguranta exista foarte multe mituri si prejudecati foarte bine implementate in mintea femeilor, doar vedetele ce reusesc sa mai iasa din tipare, in rest un numar foarte scazut de femei aleg o rochie de mireasa altfel decat cele ce ne sunt prezentate.

De exemplu, eu m-am gandit pentru mine la o rochie handmade simpla, crosetata sau tricotata, in principal alba, dar cu diverse insertii sau simboluri, sau, de ce nu, in loc de rochia de mireasa, costumul national. Acesta mi se pare cea mai buna alegere pentru ca ne reprezinta pe noi ca popor, ca femei ce purtam energia strabunilor.

rochii de mireasa

Daca in anul 2015  ia romaneasca a fost in top, poate in anul 2016 costumul popular va fi rochia de mireasa cea mai populara. Costumul popular imbina traditia romaneasca cu vechile simboluri care confera putere femeilor care il poarta, avand o semnificatie mult mai puternica decat uzualele rochii de mireasa..  Sa vedem…

Galerie foto rochii de mireasa 2016

Ce parere ai despre aceste rochii de mireasa? Sunt sigura ca ti-a placut cel putin un model.

Acest articol are 3 Comentarii

  1. Jorjette C deya
  2. Jorjette C iyl

Care este gandul tau?