Ritualul de binecuvantare a partenerului – ritual samanic de vindecare a relatiei

Ritualul de binecuvantare a prtenerului si a relatiei de cuplu

Ritualul de binecuvantare sau binecuvântarea, departe de înţelesul său bisericesc, are o istorie în rândul oamenilor pe care probabil cei mai bătrâni dintre noi o cunosc şi au auzit de miracole ce se pot naşte dintr-o simplă atitudine. Da, binecuvântarea în primul rând este o atitudine. Sinceritatea şi dragostea sunt două virtuţi pe care le abordezi atunci când binecuvântezi si sunt foarte importante in ritualul de binecuvantare a partenerului.

ritualul de binecuvantare a partenerului

Relaţia cu partenerul de viaţă uneori devine tensionată, iar dacă unul este plecat cu treburi, poate mai mult de o zi, cu fiecare se pot întâmpla lucruri pe care poate nu şi le-ar dori în viaţa lor. Ritualul de binecuvantare a partenerului vine ca un ajutor pentru cei care doresc să realizeze o legătură invizibilă, puternică şi de neprihănit, între el şi partenera lui, între ea şi iubitul ei, pentru cei care doresc să scape de gelozia și de nesiguranța față de partener.

Paşii acestui ritual samanic de binecuvantare sunt simpli, dar implică cum am spus sinceritatea şi dragostea fiecăruia. Nu fac referire la iubire împărtăşită, ci la o dragoste ce provine din respect şi compasiune pentru simplul fapt că cel sau cea de lângă tine este în viaţa ta pentru a trăi-o alături de tine.

Cum se face ritualul de binecuvantare a partenerului si de vindecare a relatiei de cuplu

Acest ritual se poate face ori de cate ori unul dintre parteneri pleaca intr-o calatorie sau chiar si in fiecare dimineata cand se pleaca la munca.

Ambii trebuie să facă pe rând următorii paşi. Se stă faţă în faţă, cu ochii închişi, se poate ţine şi în braţe partenerul/partenera, şi pe rând se face aşa:

Pui palma pe fruntea lui şi spui în gândul tău BINECUVÂNTEZ MINTEA TA! Laşi să treacă câteva momente şi încerci să fii atent/ă la ceea ce simţi, la gândurile tale. Nu te identifica cu acestea, ci păstrează intenţia de a-i binecuvânta mintea. Dacă gândurile sunt intenţii de a judeca, dacă te simţi penibil sau eşti distras/ă de la momentul tău, poţi repeta în mintea ta nu o dată ci de 3 ori. Dacă vrei poți să menționezi și numele partenerului.

Cobori palma în zona inimii şi spui BINECUVÂNTEZ INIMA TA! In acest moment eşti atent/ă la ceea ce simţi, însă în același timp ești un canal deschis de energie, de compasiune. Ideea de a fi atent/ă vine pentru a-ți da încredere în ceea ce se întamplă, și în general apare primele dăți.

După ce simți că ai terminat la nivelul inimii, cobori la nivelul pîntecelui (în zona buricului) și spui BINECUVÂNTEZ PÂNTECELE TĂU. De asemenea ești atent/ă la ceea ce simți.

După ce ai terminat, este rândul partenerului să parcurgă aceiași pași

Ritualul de binecuvantare a prtenerului si a relatiei de cuplu

Acest ritual samanic de binecuvantare a partenerului si a relatiei te va ajuta să ai mai multă încredere atât în tine, cât și în partener. În relația de cuplu este foarte important să avem încredere în partener, iar activitățile noastre zilnice au tendința de a o diminua. Ritualul de binecuvantare a pertenerului vine pentru a întări legătura dintre cei doi. Este foarte important ceea ce transmitem, dar și ceea ce simțim și felul în care se schimbă percepția asupra relației, așa ca fii atent la ceea ce se întâmplă în ansamblu.

Ritualul de binecuvantare a partenerului se poate face si in cazuri exceptionale, in lipsa acestuia. Cu ochii inchisi, parcurgi toti pasii, folosindu-te de increderea si intentia clara de a-ti binecuvanta partenerul.

Practicand ritualul de binecuvantare a partenerului si de vindecare a relatiei frecvent, vei putea observa un echilibru si eliberarea de atasamente si frici. Atasamentele sunt cele care in general ne tin captivi intr-o relatie deficitara, fara posibilitatea de a evolua. Eliberandu-ne de atasamente si frici, relatia se vindeca si evolueaza foarte frumos si isi gaseste un echilibru minunat!

Crede-ma ca daca il practici constant, cu o intentie clara si sincera, vei putea sa ii simti beneficiile. Sa evoluam impreuna!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

10 răspunsuri la „Ritualul de binecuvantare a partenerului – ritual samanic de vindecare a relatiei”

  1. Minunat! <3

  2. Da, au fost ceva probleme tehnice cu site-ul care au fost rezolvate între timp. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri.:)

  3. Avatar Smaranda Brad
    Smaranda Brad

    Ai avut probleme cu serverul, la inceputul saptamanii?
    Primeam mail ca s-a comentat, insa n-am reusit sa accesez…

  4. Avatar Smaranda Brad
    Smaranda Brad

    Ce-i drept…. 🙂

  5. E frumos ce scrii, desi nu cred ca toate cuplurile au nevoie de ritualul acesta, atat de explicit. Pentru unii este de ajuns o privire care continetoti pasii aceia. 🙂

    1. Da, aşa este, dar acest ritual este pentru cuplurile care au nevoie de ceva de care să se prindă, care nu reuşesc să facă totul dintr-o singură privire… şi sunt. Puţine cred că sunt acelea pentru care e suficientă doar o privire…

    2. Şi aşa merge. De exemplu binecuvântarea apei şi a mâncării o simt aproape instantanee. Chiar dacă în gând îmi spun cuvinte, ele pentru realitatea sunt prea mult, sunt prea de vibraţie joasă, sunt prea puţin evoluate, comparativ cu trăirile, sau cu gândul!

  6. Nici nu pot să vă spun ceva la cât de sec vă sună comentariul. Veniți cumva pentru link dofollow?

  7. Prea multa dragoste AICI…imi place enorm de mult atunci cand exista IUBIRE!! Mersi de articol..o zii buna iti doresc!

  8. iubire, iubire,,,, ce faci din om….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *