Deochiul o vraja neagra – Sfaturi pentru paza si protectie

Deochiul

Unul dintre cele mai puternice atacuri energetice este deochiul. Vampirii energetici care deoache reușesc să se hrănească energetic așa. Continuă lectura și vei afla cum să te aperi de deochi, cum să identifici posibili atacatori energetici cu putere de deochi, ori cum să învingi această vrajă, ce ține de magia neagră, cu puterea cristalelor.

Majoritatea dintre noi auzim deseori relatări despre tot felul de rele: crime, violuri, jafuri, trafic de stupefiante, spălări de bani şi multe alte forme de a face ceea ce este împotriva firii, împotriva legilor divine, împotriva umanităţii. Răul există și se manifestă peste tot în jur, sub diverse forme.

Există o categorie de infracţiuni despre care se ştie şi se vorbeşte mult mai puţin: atacurile energetice! Desigur, nu intenţionez să fac acum o clasificare şi o descriere a tuturor tipurilor de atacuri energetice, ci voi încerca să explic doar unul dintre ele.

Deochiul!

Aparent o privire, deochiul, are o putere inimaginabilă de a distruge aura umană. Într-o fracţiune de secundă atacatorul deschide aura unei persoane şi îi extrage aproape toată energia vitală. Imediat victima are o senzaţie de rău care se poate manifesta prin ameţeală, stare de vomă, lipsa puterii, nesiguranţa si uneori chiar pierderea cunoştinţei. De obicei forţa deochiului actionează imediat după atac, însă am întâlnit şi cazuri în care Răul şi-a făcut apariţia numai după un anumit interval de timp: o zi – maxim o săptămână.

Cine deoache?

Cei care deoache se află printre noi. Sunt oameni care nu dau de bănuit cu absolut nimic. Nu ies în evidenţă şi nu se disting decât foarte subtil, faţă de persoanele obişnuite. Distincţia se face doar prin ochii lor:

De obicei deochiul vine de la oameni care au ochii mari, uneori migdalaţi şi privire tăioasă. Desi lasa impresia tacuta ca nu au facut nimic, privirea lor este insotita de o atitudine “taioasa”! Pot fi întâlnite şi priviri calde, chiar dulci, care nu fac altceva decât să mascheze puterea lor.

O altă caracteristică definitorie a celor care posedă puterea deochiului este dată de sprâncenele împreunate, care dacă sunt în combinaţie cu caracteristicele ochilor e clar ca avem de a face cu o persoană care deţine o putere de a deochia foarte mare!

Cei care deoache clar sunt vampiri energetici

deochiul

Vampirii energetici pot sa deoache inconştient. Îşi folosesc puterea fără a-şi da seama. Sunt cei care în copilărie au fost întorşi de la ţâţă, au fost copii nedoriţi, au avut o copilărie infiorătoare sau au fost în permanenţă subestimaţi sau umiliţi de părinţi.

Categoria cea mai periculoasă a persoanelor care au darul deochilui este constituită de cei ce sunt conştienţi de puterea lor. Astfel se pun în slujba Răului şi provoacă stări groaznice celor din jur. Am spus groaznice? Da! Şi asta pentru că un “simplu” deochi poate cauza chiar moartea!

Imaginaţi-vă că puteţi fi deochiat în timp ce şofaţi, în timp ce urcaţi sau coborâţi scări, sau în timp ce intraţi sau ieşiţi într-un mijloc de transport. În aceste condiţii starea de ameţeală provocată de deochi poate fi fatală.

Cum se realizează deochiul?

vampiri energetici care deoache

Metoda pe care o folosesc “privitorii” este simplă: doar aruncă o privire în ochii dumneavoastră şi cu ajutorul unui cuţit energetic mental vă taie aura creând o fisură prin care vă răpesc energia vitală. Alteori, prin aceeaşi privire ei pot fixa deasupra capului o sferă energetică neagră, care, existentă pe aură, crează dezechilibre energetice. Aici vorbim despre deochiul conștient, pentru că atunci când e inconștient, se manifestă invidia, gelozia sau răutatea față de celălalt sub forme diverse.

Ne întrebăm cu toţii de ce aceşti oameni vor să facă rău. Răspunsul e simplu: se simt bine furându-ne energie pozitivă, se simt “utili” trăind ca nişte paraziți care nu au ceva mai bun de făcut decăt să se hrănească cu energia noastră. Este mai uşor pentru ei să se hrănească cu deochiul, deşi noi ne putem recupera energia furată în momentul în care conştientizăm ce s-a întâmplat. De fapt, în aceste condiţii, deochiul poate fi catalogat ca o formă mentală de a face rău. Deochiul este o formă de magie neagră!

Cum ne putem apăra împotriva deochiului?

Cum ne apărăm de vraja deochiului și de aceşti vampiri energetici? Să enumărăm câteva din metodele prin care ne putem proteja aura să ne putem feri de efectul acestor atacuri energetice:

  1. Credinţa în Forţa Divină, siguranţa conferită de Iubirea ce ne-a fost dăruită, ne ajută să fim imuni la deochi. Ajutorul venit prin credință, distruge răul ce vrea să ne atace!
  2. Bunătatea, evident nu cea dusă până la naivitate, şi dorinţa de a face bine crează un scut energetic la fel de bun. Bunătatea manifestată creează o protecție foarte puternică!

Cum poate fi deochiul combătut cu magia alba?

Şi pentru că tot am vorbit de scutul energetic ce protejează de deochi, am o recomandare. În cazul în care cele două metode enumerate mai sus nu vă sunt compatibile, atunci puteți să vă faceţi un ecran protector.

Învăluiţi-vă aura cu lumina albă sau vizualizaţi-vă ca fiind un izvor de lumină. Nu uitaţi să vă împreunaţi mâinile şi picioarele – metoda funcţionează excelent!

Deochiul poate fi combătut cu magia albă, dacă purtaţi tot timpul la dumneavoastră un cristal care să vă protejeze special de aceste atacuri energetice. Îi comunicaţi spiritului cristalului care este intenţia şi el va avea grijă să vă protejeze!

Puterea cristalelor este un lucru minunat de care poate vom vorbim alta data!

Să nu vă fie de deochi!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

4 răspunsuri la „Deochiul o vraja neagra – Sfaturi pentru paza si protectie”

  1. Nimic nu este mai puternic pe Pamant decat forta Lui D-zeu si credinta in El.
    Asa ca e bine sa credem ca D-zeu e mai puternic ca orice vraja si orice deochi… si asa va fi. Eu cred ca cine e indoielnic de acest lucru… de el se va prinde deochiul si vraja, lucruri facute de-alytfel de forta raului, cu ajutorul ingerilor lui satan diavolul…

    1. Așa este, credința ne poate ține departe de multe neplăceri!!

  2. Avatar Anvelope Iarna
    Anvelope Iarna

    Chiar este o forta foarte puternica. Sunt persoane care nu cred in asa ceva si  spun ca lor nu li s-a intamplat acest lucru. Ma gandesc acum, dupa citirea articolului, ca probabil acele persoane au acel scut activat si de accea nu sunt afectate.

    1. În principiu se poate spune şi aşa. Se mai spune deasemenea că deochiul, blestemele, vrăjile, se prind doar în momentul în care există vulnerabilitate, atunci când există un punct slab, loc în care se ancorează toate aceste practici. Atâta timp cât noi nu dăm putere acestor forţe, ele nu prea pot avea efecte asupra noastră, cum ai spus, nu le permitem datorită unui scut pe care îl creăm cu puterea minţii în jurul nostru, deşi uneori nu suntem conştienţi de acel scut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *