Cele mai frumoase modele unghii 2016

Cuvintele sunt de prisos, așa că las modelele alese de mine să vă vorbească. Este imposibil să nu vă placă cel puțin un singur model. Sunt modele unghii simple, dar și complexe, modele de unghii cu gel colorate și atractive, ochioase și elegante în același timp, pentru toate gusturile. în funcție de dorințele fiecăreia dintre voi, aveți de unde să alegeți.

Dacă îți place vreun model în mod special, spune-ne și nouă! Mie mi-au placut foarte mult aceste modele unghii, de asta le-am si ales din multitudinea de modele oferite de internetul romanesc, cat si cel international. Am observat ca in ultimul timp se pune un foarte mare accent pe manichiura si pe aceste modele unghii cu gel. Cu ceva ani in urma nu era asa ceva, acum in schimb s-a dezvoltat o adevarata afacere pentru cei care fac aceste unghii cu gel acasa sau la saloanele de frumusete. In urma cu ceva ani fiecare isi facea unghiile acasa si existau modele simple, cred ca oricine putea sa-si faca acasa manichiura frantuzeasca. In prezent insa marketul romanesc a fost acaparat de aceste modele diverse, modele unghii cu flori, modele unghii diverse culori, forme abstracte.

Daca va plac atat de mult aceste modele unghii cu gel, atunci puteti sa le incercati, cred ca va veti simti in centru atentiei. Sunt modele frumoase, elegante, cu un aspect foarte placut si atractiv. Pana in prezent nu am incercat aceasta moda noua si cred ca nu ma poate ajuta prea mult, dar daca voua va plac, incercati modelele dragi voua.

Iată si o galerie de poze cu modele unghii 2016 – cele mai frumoase modele de unghii vara 2016

Nu-i asa ca va plac aceste modele unghii cu gel si fara gel alese de mine? Am considerat ca sunt cele mai frumoase si se potrivesc oricarei ocazii. In mod special imi plac unghiile cu modele florale si cele cu fructe.

  1. Jorjette C Olivia
  2. Jorjette C ursu laura monica

Care este gandul tau?