Blogul Lui Jorjette prezinta: Modele unghii pedichiura – idei pentru vara 2013 – 2014

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 45 secunde, și să știi că doar o singură persoană a lăsat un răspuns la acest articol dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Acele sandale fabuloase pe care ai așteptat cu nerăbdare să le etalezi în fața tuturor au nevoie de o pedichiura stilată, așa că nu te poți da bătută și trebuie să încerci măcar unul din modelele de mai jos.

Modelele la unghiile de la picioare au devenit o cerință a modei în 2012, așa că aruncă-ți privirea pe modelele următoare poate te vor inspira pentru următoarea sesiune de pedichiura.

Dacă ești plictisită de modelele de pedichiura clasice, atunci alege o pedichiura simplă frantuzească sau alege unul din modelele artistice de mai jos, care se potrivesc perfect cu tendințele din vara anului 2013.

Gândește-te la tine ca la un pictor și la unghiile tale ca la o pânză care te ademenește să-ți testezi talentul și posibilitățile nelimitate atunci când vine vorba de styling. Partea frumoasă și avantajoasă în acest caz este că poți oricând să ștergi dacă nu îți place ceva – sau să adaugi ceva nou. Nu e nimic care să te poată opri să-ți pui abilitățile de artist la încercare.

Poți opta pentru orice stil dorești – un stil elegant sau unul plin de strălucire. Testează-ți limitele și vei vedea de ce ești în stare. Poți condimenta puțin aspectul unghiilor cu un lac de unghii alb-negru, cu un luciu contrastant aplicat asimetric sau cu ajutorul unor pietre elegante care pot fi aplicate cu ușurință peste lacul de unghii umed.

Dacă vrei să fii în trend, atunci trebuie să încerci niște printuri frumoase, care se cam poartă în 2013. Detaliile care si-au dovedit destul de puternic stilul în această vară sunt punctele polka, imprimeurile florale, aplicațiile de dantelă și motivele exotice. Pentru a obține un rezultat destul de ochios, folosește culori foarte contrastante, culori care se poarta. De exemplu, anul acesta se poarta ca fiecare unghie sa fie de alta culoare.

Modele  de pedichiura 2013 – 2014 – idei pentru vara

 

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

  • Jorjette C

    Foarte, foarte frumoase absolut toate modelele:)

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns