Masti de fata naturale pentru ten normal

Masti de fata cu polen

Daca ai un ten normal, atunci poti folosi foarte multe ingrediente pentru a-ti face singura acasa diferite măști de față. In cele ce urmeaza, am pregatit pentru tine 3 masti naturale pentru ten normal care sa te ajute sa ai un ten mai stralucitor, mai tanar si hidratat. Este foarte indicat ca inaintea aplicarii acestor masti naturale pentru ten normal sa-ti faci o baie de abur la fata cu ceai de musetel sau de galbenele, sa-ti aplici un gomaj natural de tarate, malai, cafea…si apoi sa aplici unul din amestecurile de mai jos

3 Masti de fata naturale pentru ten normal

Deoarece e important să ne facem măști de față pentru a ne hrăni pielea dintre exterior înspre interior, hai să descoperim împreună 3 rețete minunate!

Masca pentru ten normal cu miere si branza

Ingrediente: 1 gălbenuş de ou proaspăt, 1/2 linguriţă cu miere, 1 linguriţă cu brânză de vaci, 1 linguriţă cu ulei din germeni de porumb sau de măsline presat la rece, 1/2 linguriţă cu suc de cătină (r. 310) sau de lămâie, 1 linguriţă cu smântână proaspătă.

Mod de preparare: toate ingredientele se pun în vas de sticlă, se amestecă până se obţine o compoziţie omogenă, fină şi spumoasă, apoi se aplică pe faţă, pe gât şi pe decolteu, după metodele menţionate, se lasă să acţioneze 20 minute şi se îndepărtează după aceea cu apă călduţă sau cu infuzie de plante medicinale.

Masca naturala pentru ten cu lapte si miere

masti de fata naturale pentru ten normal

Ingrediente: 1 linguriţă cu făină de porumb cernută prin sită deasă, 1 linguriţă cu miere, 1 lingură cu lapte dulce nefiert, doar puţin încălzit (38 grade C).

Mod de preparare: se amestecă bine toate ingredientele de mai sus, apoi se aplică la fel ca la reţeta anterioară.

Mască cu polen pentru ten normal

Ingrediente: 1 linguriţă cu miere, 5 g pulbere de polen, 10 picături suc de roşii proaspăt extras.

Mod de preparare: se amestecă bine toate produsele, apoi se aplică pe faţă sub formă de mască.

Aceste masti de fata naturale petru ten normal este indicat sa fie aplicate de maxim 2 ori pe saptamana, si, mai mult decat atat, e bine sa diversificati mastile pentru a oferi tenului o diversitate de substante. E preferabil sa le combinati cu mastile de fructe si legume, ca tot suntem in sezonul estival – masti de fata naturale pentru ten normal cu capsuni, struguri, rosii, castraveti, piersici, pepene rosu, pere, pepene galben, patrunjel, menta, banane, lamaie, etc.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Masti de fata naturale pentru ten normal”

  1. Am aplicat aceasta masca si chiar a avut rezultate neasteptat de bune. O puteti aplica cu incredere.

    1. Mulţumesc pentru feedback!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *