Interpretarea viselor – zburătoarele din vis

porumbelul interpretarea viselor

Păsările apar în vise în mai multe înfăţişări. Este foarte important să reţii e pasăre ai visat, dar şi dacă era una sau un stol. De asemenea este semnificativ dacă păsările zboară liber sau sunt captive în colivie, dacă te simţi bine sau ameninţat în prezenţa lor. Dacă îţi poţi da seama de comportamentul păsării, e probabil să aflii multe despre persoana şi situaţia ta prezentă.

Vulturul

vulturul-in-visEste simbolul puterii supreme şi indică capacitatea ta de a accepta responsabilitatea propriilor acţiuni şi de a avea grijă de propria persoană. Dacă în vis îţi apare un vultur într-o ipostază negativă ar putea semnifica faptul că eşti în căutarea unei prăzi şi în viaţa de zi cu zi ai o atitudine arogantă şi ameninţătoare.

Raţa

rata-in-visRaţa din vis sugerează abilitatea de a face faţă oricărei situaţii emoţionale apărute. Chiar dacă mediul natural al raţei este apa, această pasăre are o semnificaţie amplă deoarece ea poate zbura, poate înnota sau se poate scufunda.

Lebăda

Lebăda alunecă pe apele emoţiilor, dar se avântă şi la înălţimi mari. În cazul în care visezi o lebădă întreabă-te ce îţi sugerează: dacă te gândeşti la frumuseţe, puritate şi calm, acestea sunt calităţile pe care le simbolizează pentru tine. O lebădă neagră poate fi simbol al misticii necunoscutului.

Porumbelulporumbelul-in-visPorumbelul este un simbol universal al păcii, iar dacă îţi apare n vis îşi poate aduce un sentiment de armonie, linişte şi trezire spirituală.

Albinele şi fluturii

Asociezi albinele cu hărnicia şi le priveşti ca pe nişte producătoare de miere, sau le asociezi cu o înţepătură iritantă? Orice asociere vei face la nivel conştient, aceea este semnificaţia care o are pentru tine.

Dacă fluturii îţi sugerează zborul din floare în floare şi superficialitatea, aceasta poate fi semnificaţia simbolică a visului în care îţi apar. Fluturii însă pot fi şi un simbol al transformării sau al renaşterii într-o existenţă nouă mult mai luminoasă şi aducătoare de cunoaştere.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Interpretarea viselor – zburătoarele din vis”

  1. Paii…ai putea sa incerci sa postezi si povesti mai infricosatoare,ca de exemplu bloody mery sau slander men pentru a atragi mai multci cititori

  2. acum ma gandesc cat de ciudat e ca n-am visat niciodata pasari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *