Mâncărică de fasole cu mărar

picture 056

Mâncărica de fasole cu mărar este preferată în posturi! Se prepară simplu, este gustoasă și foarte sățioasă. Hai să vedem ce ingrediente avem de pregătit pentru mâncărica de fasole:

Ingrediente:

  • 500g fasole alba boabe
  • 2 cepe mici
  • 4 morcovi
  • 3 rosii
  • usturoi
  • 4 foi de dafin
  • marar tocat
  • sare, piper
  • ulei

Preparare:        

  • Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape.  Se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii).
  • Se lasa la fiert amestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se adauga foile de dafin si rosiile(decojite)taiate.
  • Se condimenteaza dupa gust, iar la gata se adauga mararul.
  • Se serveste cald cu castraveti acri (sau alte muraturi).

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

46 de răspunsuri la „Mâncărică de fasole cu mărar”

  1. STIAM CA O SA STARNESC FURIE DE LA UNI SI AM VAZUT

  2. cum sa nu fiti voi sigur dar cum vrei sa reactioneze omul si oricum eu sunt calma totusi alti in locul meu sa sti ca nu maio statea la discuti si va inj….. pe romaneste dar tin cont de bunasimtire dar cate o data tre sa ripostezi si intrun fel cand vezi ca se comenteaza ata si pt ce ca oricum stiam ca oricum IAHNIE DE FASOLE si va dati seama ce farfuri se vedea de la o posta ca era urata ca voi ati spus clar in regulamen CEA MAI FRUMOASA SI GUSTOASA FARFURI ASA CA A MEA ERA NIMIK PE LANGA CEAM VAZUT AICI MANCARURI

  3. Zici ca e scris textul in alta limba! In continuare sustin dex online!

  4. si ca sa va zic oricum nu concuram cine dracu concureaza cu o farfurie de fasole am puso la misto si toti ca sa nu zic cum au sarit cu gura daca vi la un concurs nu vi cu fasole asta stie orice tampit treaba asta si oricum era copiata cum zice juriu dar nu siau dat seama din prima de ia a vazut dar mai tarziu asa ca veziti de calti tai strategic si uitate la tine cu califica pe alti tu ca nuci tu nu esti mai prejos laso mai bine balta acum sper sa publicati ca sa vada si domnul STRATEGIC hai ssssssssssssss

    1. Desigur că vă publicăm comentariul, mai ales că trebuie să vadă toată lumea modul dumneavoastră de a reacționa și chiar modul de exprimare.

      1. Eu, unul, eram lamurit deja de la primele comentarii… 🙂

  5. auzi ca mam saturat de comentariile voastre tampite ma doare fix undeva si hai pa strategic

  6. Bai ori am inebunit eu ori sunt singurul normal! Chiar la nivelul asta de incultura sa ajuns…@Matei zici draga de o greseala, care e greseala aia ca sincer nu prea gasesc propozitii corecte! Si un limbaj de zici ca ti-a mancat Azorel temele in copilarie! Lasa facebook si orice alta ocupatie extra si ramai vreo cateva luni pe wikipedia sau pe dex online!
    Nu iti spun cu rautate ci asta e purul adevar!

    1. @strategic: ai perfecta dreptate. Si eu am fost socat sa vad comentariile. Putina grija, insa, trebuie sa ai si tu, mai ales intr-o postare critica: “a innebuni” (cu 2 x “n”), iar “sa ajuns” este, vorba cantecului, cu cratima “s-a ajuns”. Mai lipsesc si niste virgule in textul tau (mai precis 4 bucati), dar iti las placerea sa le pui singur. 🙂

      1. Avatar Strategic
        Strategic

        Acum Matei revine in forta… rage ciob de oala sparta! Sunt curios de reactie!!!

    2. Să știi că oricum această rețetă nu mai participă pentru că a fost copiată de pe net (poza de asemenea, insă din altă parte).Oricum, articolul a fost copiat cu greșeală cu tot 🙂 restul de comentarii…no comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *