Homeopatia globală – celebrități care au folosit homeopatia

homeopatia

Homeopatia este un subiect destul de fierbinte. Este a doua cea mai mare metodă medicală din lume și cea cu creșterea în popularitate cea mai rapidă. Prezența sa este constatată în multe țări din întreaga lume.

Câteva informații despre Homeopatia din întreaga lume:

  • În Europa, peste 40% din toți medicii folosesc sau recomandă pacienților homeopatia.
  • Cele mai populare medicamente pentru răceală, gripă și alergii sunt cele homeopate, cu remedii disponibile în Franța la toate farmaciile locale.
  • Medicul personal al Familiei Regale este homeopat!
  • În plus, milioane de oameni din India, Asia, America Latină și Centrală, Argentina, Brazilia, Chile, Israel, Mexic, Pakistan, și multe altele, utilizează homeopatia ca îngrijirea lor primară.

Fondatorul homeopatiei, Samuel Hahnemann (1755-1843), sa născut în Germania. Un medic superb, un excelent om de știință, chimist și lingvist, a fost consternat de protocolul medical al vremii sale. El sa angajat să nu facă nici un rău și a căutat să înțeleagă motivele din spatele surselor curative. În sutele sale experimente clinice, el a fundamentat legea naturii care duce la primul principiu al homeopatiei clasice: ceea ce ne poate face rău, ne poate și vindeca.

homeopatia

Un sistem de medicină cu adevărat holistic, remediile homeopatice sunt realizate din surse naturale, sunt aprobate de ministerul sănătății, și sunt atât de diluate că nu au efecte secundare, gen reacții adverse. Se cunoaște ce anume un remediu poate vindeca, pe baza unor date știintifice despre ce anume a vindecat deja la oameni. Destul de blânde pentru copii, femei însărcinate și persoane în vârstă, remediile homeopate sunt eficiente, și pot fi o completare la tratamentul convențional de asemenea. Tratamentele homeopate se aplică cu foarte mare eficiență și la animale.

Iată câțiva suporteri remarcabili ai medicinei homeopate: Darwin, Chopin, Mark Twain, Mahatma Gandhi, Tina Turner, John D. Rockefeller, John Lennon, Paul McCartney, John Wayne, Jennifer Aniston, Andrew Weil și mulți alții. Chiar și Maica Teresa a folosit medicina homeopată în serviciile medicale din misiunile sale.

Homeopatia văzută de oameni celebri din întreaga lume

mahatma gandhi in tinerete

Mahatma Gandhi
“Homeopatia vindecă în cel mai mare procentaj dintre toate metodele de tratament. Homeopatia este metoda cea mai recentă și cea mai specializată pentru a trata pacienții fără metode violente și fără costuri prea mari.”

yehudi-menuhin

Yehudi Menuhin
“Homeopatia este metoda care față în față cu maladia este cea mai sigură și fiabilă și care a făcut față tuturor asalturilor din practica medicală de-o sută de ani.”

Paul McCartney

Paul McCartney
“Eu nu pot funcționa fără homeopatie. Nu plec nicăieri fără remediile mele homeopatice. Le utilizez foarte frecvent.”

mark twain

Mark Twain
“Introducerea homeopatiei a forțat medicul din vechea școală să se întoarcă să studieze și altceva legat de activitatea sa. Noi trebuie să fim recunoscători homeopatiei care a supravețuit atacurilor medicilor alopați care vroiau să o distrugă.”Mariel Hemingway

mariel-hemingway

“Eu nu utilizez decât homeopatia și fetele mele la fel.”

Lindsay Wagner

Lindsay Wagner
“Dacă n-as fi fost actriță aș fi fost doctor în homeopatie.”

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones
“Durerea mi-a dispărut când am luat Arnică. Am luat-o cu mine timp de câteva luni. Luați-o și când aveți vânătăi.”

Charles Menninger

Charles Menninger (fondatorul Clinicii Menninger)
“Homeopatia este capabilă să satisfacă cerințele terapeutice ale epocii noastre mai bine decât orice metodă sau școală de medicină.”

Dizzi Gilepsie

Dizzi Gilepsie
“În viața mea au existat două revelații: prima a fost “Be-bop” (un gen muzical), iar a doua a fost homeopatia.”

Acum, în plin secol 21, când avem informațiile la degetul nostru, oamenii din întreaga lume recunosc necesitatea de a aborda problemele lor de bază, mai degrabă decât simptomele tip mască, tratate de medicina convențională, și care creează de cele mai multe ori, noi simptome. Toate părțile corpului sunt interdependente. Un dezechilibru într-o zonă poate provoca un dezechilibru în altă zonă, așadar este important să se trateze persoana ca un întreg!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Homeopatia globală – celebrități care au folosit homeopatia”

  1. Avatar braha leonard
    braha leonard

    Multumesc pentru toate articolele pe care mi leai trimis.Cu ocazia sarbatorilor dePASTI iti doresc multsa multa sanatate si o primavara cat mai calduroasa si fericita.LEONARD

    1. Mulțumim de urări și îți dorim și noi Un Paste Fericit și cât de multă sănătate 🙂 Numai bine și vă mulțumim că ne citiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *