Blogul Lui Jorjette prezinta:

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Noutati. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 0 minute și 46 secunde, și să știi că există 2 comentarii dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Numele unei tehnici de privaţiune senzorială, utilizată în 1973 de către Ch. Honorton pentru o experienţă de transmitere telepatică. Honorton opera la Maimonides Hospital (New York) cu o infirmieră, Ellen Messer. Experienţa a avut un succes deplin. Ellen Messer stătea confortabil într-un fotoliu, relaxată. I se puneau pe ochi obiecte translucide (mingi de tenis de masă tăiate în două) în aşa fel încât ea nu percepea decât o plajă colorată uniform şi difuz. Căştile ce i se aşezau pe urechi emiteau sunete monotone. În aceste condiţii, timp de 35 de minute, i se cerea să descrie „tot ce îi trecea prin cap” (Yves Lignon).

Nu departe de ea, dar dincolo de un perete opac, un alt subiect „viziona diapozitive”. Comunicarea telepatică funcţiona într-un mod mai mult decât satisfăcător. Experienţa se repeta, alegând la întâmplare 30 de voluntari. Rezultatele au fost pozitive.

Despre autorul Bogdan Cristescu

La anumite secţiuni scriu articole pentru voi cititorii. Grafica şi funcţionarea tehnică a acestui blog, îmi este oarecum responsabilitate. Aştept cu interes provocări cu subiecte ce nu le găsiţi aici, dar să fie ... inteligente!

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

  • Bogdan Cristescu

    m-ai lasat in ceata , rezultate pozitive ? ce fel de rezultate?

  • Bogdan Cristescu

    am auzit ca rusii folosesc astfel de tehnici pentru prelevarea informatiilor secrete. De la americani, se stie :))

Lasă un răspuns

Emailul tău nu va fi făcut public. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Ai grijă ce spui căci comentariile sunt moderate înainte de a fi făcute publice!