Blogul Lui Jorjette prezinta: Moda: 40 fulare femei si esarfe pentru toamna-iarna 2013 – 2014

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 36 secunde, și să știi că există 2 comentarii dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

jessica alba fulare femei Moda: 40 fulare femei si esarfe pentru toamna iarna 2013   2014Pe mine mai mult mă interesa cum se poartă în iarna asta o eşarfă sau un fular. Şi modelele mi-au plăcut. Imaginile de mai jos sunt o soluţie pentru cei care caută să vadă fulare femei si esarfe la modă pentru toamna-iarna 2013 – 2014. Cert e că nu s-a modificat cu mai nimic moda de anul acesta faţă de cea de anul trecut, poate doar culorile sunt diferite.

Defapt, femeile se pare că beneficiază de mai multă creativitate, la bărbaţi fiind acelaşi mod, clasic de acum, de “a prinde” eşarfa de gât.

Se pare insa ca au cam inceput sa se poarte fulare si esarfe tricotate si crosetate, mai mult decat cele care se vand in magazine. Femeile in special au inceput sa-si indrepte privirile spre fulare femei si esarfe facute de mana – handmade.

Adevarul este ca in cazul acestor fulare femei si esarfe tricotate sau crosetate, ai liber la modele si la culori. Daca ai o idee, poate fi foarte usor pusa in practica si transformata in scurt timp intr-un fular frumos sau intr-o esarfa, intr-o caciula, in manusi, sosete, etc. De exemplu, o foarte buna prietena de-a mea tricoteaza sosete – sunt atat de frumoase, atat de fin lucrate si de o calitate extraordinara, incat la magazine nici vorba de asa ceva. Nu se compara ceea ce poate face omul cu mainile lui cu ceea ce fac masinariile. Imagineaza-ti ca vrei un fular sau o esarfa noua – lasa in mintea ta sa se creeze imaginea – cum vrei sa arate produsul final. Gandeste-te ca ideea ta este unica, ceva ce vrei sa te reprezinte pe tine ca intreg. Pe piata se comercializeaza fulare femei si esarfe ca pe banda rulanta – cateva modele pe care le gasesti repetandu-se din 2 in 2 magazine. Asta e ceea ce iti doresti?

Galerie foto fulare femei si esarfe toamna iarna 2013 – 2014

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

  • Jorjette C

    Pentru cei care vor să comande  fulare, găsiţi aici modele disponibile .

  • Jorjette C

    super dragutzzz

Lasă un răspuns

Emailul tău nu va fi făcut public. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Ai grijă ce spui căci comentariile sunt moderate înainte de a fi făcute publice!