Film ONLINE: Pilgrim's Progress – Journey to Heaven (2008)

Pilgrims-Progress Journey to Heaven 2008

Este un film artistic cu actiune in prezent, adaptare dupa cea mai iubita povestire, scrisa de John Bunyan prin anul 1700. Ideea povestirii (cartii) i-a venit scriitorului dupa un vis pe cale l-a avut.

In film, personajele au nume de Calitati si Defecte si chiar se poarta conform cu numele din film. Filmul este o superba si foarte explicita ecranizare pentru “calatoria” unui pelerin din prezent, si ce probleme infrunta ca sa poata ajunge in Palatul “Regelui Regilor” … Dumnezeu! In mod cert, fiecare om care vede filmul, se poate autoidentifica cu un personaj … sau mai multe!

Pilgrims Progress Journey to Heaven 2008O poveste foarte clara si frumoasa, care poate ajuta pe oricine sa inteleaga cam pe unde este, ce mai are de facut si cum sa procedeze, ca sa poata sa ajunga la Palatul “Regelui Regilor”.

Interesant este ca filmul l-am primit si l-am vazut dupa ce am primit si citit “Fericirile” … cu care se completeaza foarte bine. Ultima Fericire (si incercare din film) este … sacrificiul personal !

Mai mult nu va spun, nu vreau sa stric farmecul … chiar trebuie sa-l vedeti si sa va descoperiti ! Varianta de mai jos include şi subtitrare în limba româna.

Parola pentru film: rodiagnusdei


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Film ONLINE: Pilgrim's Progress – Journey to Heaven (2008)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *