Blogul Lui Jorjette prezinta: Femeie în căutare de bărbat pentru prietenie de lungă durată sau căsătorie

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Familie si Societate. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 3 minute și 10 secunde, și să știi că există 102 comentarii dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Fără nici un dubiu, astfel de anunţuri sunt prezente pe multe site-uri de “date meeting” sau cum se spune pe româneşte, de combinaţii. Eu ştiu că se ascund multe sub informaţiile unui profil, dar mai ştiu că şi administratorii site-ului ştiu cu ce au de aface. Peste toate astea, chiar sunt oameni care caută să îşi găsească jumătatea pe aceste site-uri.

Sunt aceste site-uri bune pentru noi?

Este o întrebare capcană. Deşi ele există, sunt accesate, avem exemple, am tinde să răspundem cu “DA”, dar, eu aş răspunde cu “NU” şi să vă spun de ce. Am primit multe “oferte” de a intra pe astfel de site-uri, şi acolo mereu dau de acelaşi lucru: falsitate, lipsă de modestie, nepricepere, nivel scăzut de cunoaştere, oameni cu probleme emoţionale, familiale, de viaţă etc. Pe lângă asta, să iau un exemplu şi să vă arăt ce se petrece!

apetisant.ro un site “de combinaţii” are un stil cu totul impropriu în aşi aborda poziţia s-a pe nişa respectivă. La un profil vizualizat, vei afla că persoana respectivă este în căutarea unei relaţii de lungă durată, căsătorie sau prietenie, dar în acelaşi timp dacă îţi place persoana, printr-un vot, poţi să îi oferi o expresie, fiind cică părerea ta. Expresiile de acolo sunt :

apetisant Femeie în căutare de bărbat pentru prietenie de lungă durată sau căsătorie

 • O operatie estetica nu i-ar strica
 • Nici prea-prea, nici foarte-foarte
 • Senzualitatea e la ea acasa
 • Apetisant din cale afara.

Cu aşa “garderobă” cum să nu fii abordată greşit? Femeia asta vrea ceva ce din capul locului aici nu îl încurajează. Motivul ei poate fi unul serios sau desigur doar să îşi tragă o partidă cu unul, la fel de bine poate pleca acasă cu sechele căci la astfel de profile nu apelează oameni cu un nivel prea sus. Dar despre ce vorbesc eu, că ea, dacă a ajuns să facă asta, unde se află ea acum? Dacă ai profil pe apetisant.ro de exemplu, eşti conştient după ce valori şi virtuţi de abordează cine te abordează? Din câte văd eu fizicul tău contează 100%.

Poll-ul de pe apetisant.ro este şi puţin eronat, căci în el sunt cuprinse mai multe arii, senzualitatea nu are nici o legătură cu structura corporală, iar apetinsant duce puternic spre energia secuală, ce 100% a şi atras la profilele de femei pe bărbaţii în căutare de gaură mai degrabă decât de femeie! Prima variantă este ruşinos de ipocrită “O operatie estetica nu i-ar strica” ar aplica desigur majoritatea care se cred că au avut parte de “lucruri mai bune” la viaţa lor. Să spunem că în medie observi că ai şi astfel de păreri la profilul tău. Ştii tu oare de ce au pus ei aşa? Cred că spui că sunt invidioşi, dar eu aş spune că se văd pe ei în tine! Nu contează cum arăţi ci contează cum te vezi tu, iar dacă te maschezi cumva dar continui să te vezi urât, fii sigur că vei vedea în jurul tău numai urâţi. Nu mă întreba de ce, dar cam aşa este!

Vă plângeţi voi femeile singure că nu găsiţi un bărbat potrivit, dar unele dintre voi chiar nu îl căutaţi unde trebuie. Unele spun că nu mai au timp să facă altfel, dar eu observ la multe că rămân în aceeaşi poziţie, fac din nou şi din nou aceleaşi lucruri de ani de zile, tot singure sunt, ba chiar au mai multă ură pentru bărbaţi!

Ceva nu este în regulă, nu?

Despre autorul Bogdan Cristescu

La anumite secţiuni scriu articole pentru voi cititorii. Grafica şi funcţionarea tehnică a acestui blog, îmi este oarecum responsabilitate. Aştept cu interes provocări cu subiecte ce nu le găsiţi aici, dar să fie ... inteligente!

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

 • Bogdan Cristescu

  Eu cred ca ar trebui sa inveti sa scrii un articol intai. Se vede ca e amatorism 100%. Noroc ca exista internetul asta si toti devin genii peste noapte si au o parere pe care trebuie sa o trambiteze pe diverse site-uri.

 • Bogdan Cristescu

  nu spun decat ca a fi compatibil cu o persoana e o mare minune dar pt asta hai sa ne cunoastem sa stim mai multe unul despre altul si sa decidem pornim pe aceeasi carare ingusta

 • Bogdan Cristescu

  buna sint nicu braila si as dori sa cunosc ofata divortata 25si35 ani poate sa aiba si un copil am sit fb .tlf 0730275263

 • Bogdan Cristescu

  Buna sunt Ciprian din Bistrita Nasaut si caut o fata 27-35 de ani care vrea sa se mute cu mine, am fost casatorit dar din pacate sotia a decedat anul trecut de 8Martie,e m-ai multe detali pe adresa facebook Camaras Ciprian Dorin sa stiti fetelor copii nu am

 • Bogdan Cristescu

  caut o femeie divortata virste 41 ani

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns