Exerciţii pentru a vedea aura plantelor si câmpurile energetice

cum putem vedea aura plantelor

Astazi vom invata cum sa vedem aura plantelor.

Icoanele şi picturile religioase înfăţişează sfinţii sau alte personalităţi spirituale înconjurate de câmpuri de lumină sau de aureole. Vechiul Testament face referiri la lumina din jurul unor oameni sau de apariţia unor efecte luminoase. Kabala, cartea care cuprinde cunoştinţele ezoterice ale poporului evreu, vorbeşte despre aceleaşi energii pe care le numeşte lumina astrală. Aceasta lumina astrala poate fi observata nu doar la oameni, ci si la animale, plante. De aceea vom exersa cum putem vedea aura plantelor si campul energetic al mainilor.

Energia vitală percepută sub forma unui corp luminos a fost consemnată în literatură de către adepţii lui Pitagora, care susţineau că lumina ei poate produce diverse efecte în corpul omenesc, chiar şi vindecarea bolilor.

Cum putem vedea aura plantelor

Cum sa vezi aura plantelor

Cum au văzut aceşti iniţiaţi lumina aurei şi au reuşit să o explice fără nici un ajutor tehnic? Cum am putea vedea şi noi câmpurile energetice ce înconjoară obiecte şi fiinţe?

Iată câteva metode simple pentru a vedea aura plantelor. Unul din moduri este să te relaxezi, întins pe iarbă şi să priveşti albastrul cerului, sau destins, pur şi simplu să priveşti cerul indiferent de anotimp. După câteva minute poţi observa mici puncte pe cer sau pete negre care par că se mişcă continu. În zilele senine aceste mici sfere de energie sunt strălucitoare, deplasânduse rapid. Când este înnourat ele sunt translucide şi se deplasează mai lent. În oraşele sau zonele poluate, sferele energetice sunt mai întunecate şi se deplasează foarte lent.

O altă metoda este de a vă concentra privirea asupra unui vârf de copac care se profilează pe fondul unui cer senin. Se zăreşte nu halou de jur împrejurul lui, în interiorul căruia particule energetice extrem de fine se deplasează ca într-un dans. Experienţa se poate realiza şi cu ajutorul unei plante de apartament aşezată în lumina soarelui şi privind atent la ea. Dacă apropiaţi mâna de ea veţi putea simţi furnicături uşoare în vârful degetelor.

O experienţă asemănătoare se poate realiza folosind o plantă proaspăt tăiată. În lumina soarelui se vede un înveliş energetic albastru foarte puternic. După aproximativ 10 minute de la tăiere, culoarea se schimbă treptat către maro şi, în final, capătă culoarea sângelui.

Notă: un frumos şi ambiţios proiect în Franţa şi nu numai, mişcă sufletul. Plantele “ajutate” de om, reuşesc să scoată sunete în funcţie de cine le atinge, ce transmite cel care le atinge, cum le atinge etc. O galerie de poze şi filmuleţe vă aşteaptă pe Akousmaflore.

Exerciţiu de vedere a câmpurilor energetice ale mâinilor

Cum sa vezi aura palmei

Dacă aţi reuşit să vedeţi câmpurile plantelor sau energia din aer, iată şi o altă metodă prin care, de această dată puteţi vedea aura mâinilor. Mai întâi camera în care faceţi exerciţiul trebuie să fie luminată difuz şi slab, cerând o atmosferă intimă şi liniştită. Se freacă mâinile una de alta, apoi se distanţează şi se apropie palmele până când veţi simţi o forţă de rezistenţă ce se opune mişcării. Întreaga atenţie trebuie să v-o concentraţi asupra mâinilor.

Când simţiţi că “ceva” a prins contur, aşezaţi mâna pe un fond alb, un perete sau o foaie de hârtie, şi stând cât mai relaxat veţi percepe între degete un contur de consistenţa ceţii, alb-gri, sau tremurător ca suprafaţa unei şosele înfierbântate de soare. Important pentru a vedea aura mâinilor este concentrarea atenţiei asupra lor sau, mai exact, înlăturarea tuturor gândurilor ce vă distrag şi relaxarea fizică şi psihică. Focalizarea se face între fondul alb, foaie sau perete, şi palmă.

Mişcând ambele palme pe fondul alb veţi vedea că cele două câmpuri se unesc şi îşi modifică forma în funcţie de distanţa dintre degete. Prin menţinerea atenţiei asupra mâinilor, grosimea câmpului energetic creşte de la câţiva milimetri la început până la câţiva centimentri. Acest exerciţiu ajută la dezvoltarea clarvederii, a vederii aurei şi a câmpurilor energetice ale obiectelor.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

3 răspunsuri la „Exerciţii pentru a vedea aura plantelor si câmpurile energetice”

  1. era un strat de culoare gri , așa strălucitor . Cand miscam mîinile se vedea tot mai tare stratu acela straluciror totodată gri . E asa un sentiment frumos , minunat . Și mai demult am văzut asta la mîinile mele dar nu știam ce este , nu am prea dat importanță , dar acum mi-am amintit . S-au cînd întindeam mîinile în fața mea , le vedeam , dar în culoarea alb stralucitor , cu ochii închiși .

  2. interesant , am reușit să văd aura mîinilor .

    1. Şi? Descrie puţin ce ai văzut şi ce ai simţit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *