Dieta starurilor – slabeste 5 kg în 10 zile

dieta vedetelor Dieta starurilor – slabeste 5 kg în 10 zile

Numărul femeilor nemulțumite de formele rotunjoare ce le dobândesc odată cu trecerea anilor este în creștere. Nu numai la noi, ci pretutindeni. Pe rând, au fost acuzați dușmanii siluetelor fine: stresul, sedentarismul, alimentația bogată în glucide sau mesele neregulate luate în viteză, ca și folosirea pilulelor contraceptive. Cu aceeași promptitudine s-au conturat și soluții, respectiv “n” variante de regimuri ideale pentru curele de slăbit. În seria celor mai cunoscute poate fi inclusă dieta stabilită de Madeleine Gesta, dieteticiană a unor staruri celebre. Cu ajutorul respectivei metode, în zece zile puteți slăbi 5 kg, evitând și pericolul de a vă îngrășa din nou după terminarea regimului.

Unul dintre secretele esențiale ale dietei îl reprezintă primele 2-3 zile de regim și odihnă, perioada în care sunt eliminate toxinele. În următoarele 5 zile veți alterna o masă compusă din lactate cu alta ușoară, urmând alt weekend în care veți elimina toxinele.

dieta-vedetelor

Adesea excesele de grăsime sunt datorate unor proaste obișnuințe alimentare iar cele zece zile de regim vor ordona metabolismul. Bazată pe alimente energetice, naturale, bogate în proteine, în calciu și în vitamine, această dietă poate fi adoptată deopotrivă de sportivi, persoane surmenate, gurmanzi sau de cei dependenți de tutun și alcool.

A slăbi cu plăcere, a redescoperi gustul bun al unor alimente, a-ți regăsi dinamismul și o ținută frumoasă, acestea sunt promisiunile dieteticienei Madeline Gesta.

Este foarte important să începeți cura de slăbit într-o sâmbătă și să profitați de weekend pentru a rămâne cât mai mult timp întinsă în pat.
Alt sfat important: nu eliminați nici un element din dieta recomandată, pentru că fiecare reprezintă o verigă importantă a întregului. Dacă va este foarte foame, mâncați fructe uscate, un compot sau un fruct proaspăt. Este foarte important să nu ajungeți niciodată cu hipoglicemie.

Alimentându-vă cu elemente nutriționale esențiale în aceste prime două zile ale dietei, veți reuși să reduceți volumul stomacului. Trebuie să mâncați în cantități mici, pe cât posibil la distanțe de timp cât mai mari.

Pierzând din greutate aceste 5 kg, nu faceți altceva decât să vă eliberați organismul de aceste excese care îl asfixiază.

Sa continuam detalierea metodei dieteticienei Madeleine Gesta cu ajutorul careia în 10 zile puteti slabi 5 kg. Asa cum mentiona și articolul aparut saptamina trecuta, aceasta metoda, adoptată de multe dintre starurile cinematografiei, presupune mese usoare, se bazeaza pe calitatile alimentelor energetice, naturale: iaurturi, fructe, miere. De asemenea, metoda are la baza trei retete esentiale. Este vorba despre:

  • O bautură cu ciocolată, care furnizează doza zilnică necesara de magneziu. Această bautură se compune dintr-un bol de lapte smântânit, o linguriță de cacao fără zahăr și o linguriță cu miere. Magneziul, proteinele, calciul și glucidele prezente în aceastăa combinație vă pot asigura energia necesară pentru a începe ziua excelent.
  • O lămâie stoarsă, cu apă și indulcită cu o linguriță de miere. Energia datorată acestei combinații vă va dinamiza, dar spre deosebire de cafea, nu va impieta asupra somnului.
  • Supa de legume, diuretică, bogata în vitamina A, dezintoxică organismul. Timp de 20 de minute fierbeți în 1,5 l de apă, fără sare, 1 kg de praz (diuretic), 500 g morcovi (bogați în vitamina A), 500 g rosii (bogate în potasiu și alte saruri minerale), o telina și o ramura de cimbru, cu efect dezintoxicant.

Iată însă dieta pe zile:

Prima zi: când vă treziți, beți un pahar cu apă, încet, înghițind cantităț mici. Rămâneți în continuare întinsă în pat. Când vă decideți să coborâți din pat, beți un suc dintr-o portocală sau grapefruit. La micul dejun, beți o ceașcă de lapte cu ciocolată și miere, iar înainte de prânz beți un litru de apă, în mai multe reprize, în cantități mici.

La prânz, 200 g pește slab la grătar, cu lămâie sau 200 g carne albă (de pui), sau 150 g carne roșie. Garnitura, 300 g legume fierte. Dupa amiază la doua ore după ce ați luat masa de prânz, vi se recomandă un iaurt cu o linguriță de miere. Pe la 17-18, puteți bea sucul unei lămâi, cu apă și miere. Cina se compune din trei boluri de supa de legume, băute la interval de zece minute unul față de celălalt și 3 boluri de legume (fiecare la interval de 20 de minute). Peste legumele fierte puneți o linguriță de muștar, verdeață, lămâie și 2 lingurițe de ulei.

Dieta pentru a doua zi respectă aceleași principii: când abia v-ați trezit, beți 1/2 litru apă. Rămâneți în pat, întinsă. Această poziție ușurează eliminarea lichidelor și toxinelor din organism. Când vă decideți să vă ridicați, beți sucul a două portocale sau grapefruit-uri. Pentru a se conserva vitaminele trebuie să le pregătiți cu puțin timp înainte de a le bea. În cursul dimineții, la fiecare jumătate de oră trebuie să beți ceva, astfel încât până la masa de prânz să fi consumat 1,5 l apă plată, sucul a două fructe citrice, o cacao și 1/2 litru supă.

Prinzul este identic cu cel din ziua precedentă ca alimente și cantități. Dar dacă ieri ați ales pește cu legume, de exemplu, azi puteți minca legume cu carne de vită sau de pasăre. După amiază, un iaurt cu miere, iar două ore mai târziu, o citronadă cu miere. La cină, 200 g pește fiert în aburi sau pregătit la grătar și un bol cu legume fierte (cele din supă). La culcare, un iaurt cu o linguriță de miere.

În cea de-a treia zi, din nou la trezire beți 1/2 litru de apă. 30 de minute mai târziu, la micul dejun, beți sucul unui grepfruit, iar după 15 minute, o cacao cu miere. În cursul dimineții beți 1 litru de apă, în mai multe reprize. La prânz o masă din produse lactate, sărate sau dulci. După amiază un compot, făcut din 2 mere din care veți bea, câte puțin, din oră în oră. Între orele 17 și 19 beți sucul unei lămâi, cu apă, îndulcit cu miere. La cină, 200 g carne albă (sau pește) cu 300 g legume fierte. La culcare, un iaurt cu o linguriță de miere. (Calciul este mai bine asimilat în timpul somnului).

Zilele a 4-a, a 5-a, a 6-a și a 7-a de regim respectă aceleași principii. Zilele a 8-a și a 9-a vor fi identice cu primele două, deci veți petrece un al doilea weekend cu ceva mai multă odihnă decât de obicei. Cea de-a 10-a zi seamănă cu a 3-a, având prânzul pe bază de produse lactate.

În final, după ce v-ați reechilibrat organismul, puteți să vă verificați greutatea. Aveți cu 5 kg mai puțin?


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Dieta starurilor – slabeste 5 kg în 10 zile”

  1. Avatar Andra
    Andra

    deci? a fost vreo diferenta?

  2. buna metoda, i-am dat unei prietene sa vedem daca va fi vreo diferenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *