Cum sa-ti faci sotia să te dorească, să te vrea

Cum sa-ti faci sotia să te dorească, să te vrea

Ce bărbat nu ar dori ca sotia sa să-l dorească şi să râvnească la el mai tot timpul?

După o zi lungă de servici vii acasă şi-ţi găseşti sotia în pat aşteptându-te cu pasiune în ochi şi pregătită să se năspustească asupra ta cu încântare! Ţi se pare cunoscut scenariul, aşa este şi sotia ta? Răspunsul este probabil nu, dar ar putea fi şi soţia ta aşa într-o zi, răspunsul este că totul este posibil. Dragostea este cel mai important lucru în căsnicie, şi în acest caz, este foarte important ca ambele părţi să fie satisfăcute atât din punct de vedere emoţional cât şi secual.

Sotia mea nu mă mai satisface

Cum să-i spun soţiei mele că nu mă mai satisface în pat?

Ce ar trebui un bărbat să facă în momentul în care sotia refuză să facă sec cu el – aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale unei căsnicii. Toţi bărbaţii vor să ştie de ce soţiile lor nu mai vor să facă sec.

Ea te doreşte?

În primul rând, tu ca bărbat trebuie să-ţi “provoci” sotia să facă ceva, acesta este unul dintre principiile de bază, ea trebuie să facă dragoste cu tine pentru că aşa simte, trebuie să ţi se ofere în totalitate pentru că te doreşte, nu pentru că tu vrei doar să obţii ceva de la ea.

Atunci când tu ca băbat începi să înţelegi acest lucru, de-abia atunci îi permiţi soţiei tale să vină către tine, te deschizi şi începi să o atragi, poate chiar fără să-ţi dai seama. Dacă îndepărtezi tensiunea secuală pe care o resimţi şi încerci să lucrezi mai mult la partea cu comunicarea dintre tine şi sotia ta, probabil vei începe să înţelegi semnele pe care le emite ea.

Bărbaţii trebuie să-şi amintească că nu este vorba despre simplul act secual, este mai mult decât atât- este acea plăcere pură pe care bărbatul o poate experimenta atunci când sotia lui îl doreşte, şi aici este marea diferenţă. Cantitatea de sec nu este aceelaşi lucru cu calitatea secului.

Femeile în general preferă să comunice. În loc să faceţi sec, începe să discuţi deschis cu sotia ta despre sec. Nu sunt prea multe cupluri care să discute despre ceea ce-i aţîţă în pat, şi ceea ce nu le convine. Această acţiune de a afce sec şi de a nu înţelege, sau de a nu ştii ceea ce-i provoacă plăcere soţiei tale este destul de ridicolă.Un bărbat şi o femeie trebuie să comunice deschis despre ceea ce îşi doresc şi despre cum celălalt partener îl poate excita. Dacă ea nu reuşeşte să comunice,ajut-o tu şi începe tu discuţiile.

Acesta este începutul ca sotia ta să te dorească. Mulţi bărbaţi sunt surprinşi de fanteziile soţiilor lor, ei nu întreabă şi ele sunt prea ruşinate pentru a le da frâu liber.

De ce este important ca atât sotia cât şi sotul să ajungă la orgasm?

Atunci când soţul şi sotia se satisfac reciproc în pat, atunci ambele părţi sunt mulţumite. Orgasmul nu trebuie să aibă loc de fiecare dată, dar dacă nu este suficient de des, atunci unul sau chiar ambii pot avea resentimente.

Deci, diseară când stai în pat alături de sotia ta, întreb-o ce anume o excită , care sunt fanteziile ei, iar dacă este prea inconfortabil, începe cu un masaj şi întreb-o ce îi place.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *