Cum sa legi fularul sau eșarfa – 19 idei simple si elegante

Sezonul rece a venit, iar fularul sau eșarfa fac parte acum din accesoriile vestimentare zilnice pe care trebuie să le porți. Modalitățile clasice de a aranja esarfa sau fularul, toată lumea le știe că altfel nu am mai purta aceste accesorii. Astazi am dat peste un video interesant care sper să te inspire și chiar să îți dea și mai multe idei despre cum sa legi fularul sau esarfa, în afară de cele expuse.

19 idei de a purta fularul sau eșarfa

În video-ul urmator este posibil sa descoperi idei la care nu te-ai gândit. Sunt modalități simple care te ajută să ieși mai repede din casă, să arăți bine și să ți se adreseze întrebarea: “cum ai făcut?”. Sunt prezentate 19 modalități de a-ți lega fularul sau esarfa elegant, frumos, cu bun gust, artistic chiar.

Te-ai gândit că poți să-ți prinzi eșarfa peste o bluză astfel încât să arate ca o parte din ea? Să vezi numai ce floricele și briz-brizuri simple face tipa din video, dar la care, trebuie să recunosc, nu m-am gândit.

Cum sa legi fularul sau esarfa ca să-ți țină de cald, dar să și arăți bine – asta ne prezintă videoul următor.  Îmi place foarte mult cum combină 2 eșarfe de culori diferite – contrastul este foarte placut.

Cred că se pot combina chiar și 3 eșarfe, subțiri, dar nu mai mult. De asemenea, îmi place ideea de a impleti eșarfa și de a o așeza mai apoi în jurul gâtului. Tie care idee iti place cel mai mult?

Cum sa legi fularul sau esarfa acasa

Oricum știu deja că o să-ți placă aceste idei. Modalitatile prezentate îți dau ocazia să te asortezi diferit în funcție de ținută, în fiecare zi. Poți sa legi fularul într-un mod elegant, casual, sau chiar sport.

Sper să ai răbdare 7 minute să urmărești aceste idei, ingenioase pot să spun, de a-ți aranja fularul sau eșarfa. Dintre toate, ultima este preferata mea, deși în acel caz, eșarfa devine mai mult parte din garderoba, decat in mod firesc.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *