Cum să interpretăm visele sexuale, erotice – ce semnifica

visele sexuale

Înţelegerea cât şi explorarea viselor sexuale  îţi poate oferi o mai bună perspecivă asupra sexualităţii în general. la un nivel mai profund, visele sexuale sau visele erotice te ajută să îţi înţelegi şi să îţi accepţi inhibiţiile, problemele psihologice legate de sexualitate, fetişurile sau perversiunile.

Unele dintre aceste vise sexuale însă nu sunt legate numai de sex. După părerea lui Delaney ele pot fi sinonime  cu unele probleme emoţionale. In cazul în care în vis îşi apare un partener mai puţin obişnuit (cu o orientare sexuală diferită), acesta poate reprezenta o altă latură a psihicului , unele caracteristici la care aspiri, sau un anume scop în viaţă.

În cazul în care în vis eşti victima unui viol, atunci se presupune că ar putea fi vorba de un transfer de idei; subconştientul ar putea să simtă că eşti victima unei înşelăciuni, şi acest tip de suspiciune este adus în spaţiul conştient al minţii.

Cum sa interpretăm visele sexuale

Cum nu există o interpretare precisă, totul depinde de detaliile vieții tale. După cum bine se știe, visele sexuale si toate celelalte sunt un amalgam de imaginație, realitate și procese ale minții. Doar singur îți poți oferi o interpretare, în funcție de situația reală în care te afli, în funcție de ultimele gânduri pe care le-ai avut înainte de a adormi, în funcție de dorințe…

vise-sexuale

Visele sexuale pot fi o transpunere a unor dorinte neimplinite, o modalitate a mintii de a le satisface in timpul somnului. Aceste vise au in general un efect de relaxare si chiar de producere a unei placeri la nivel psihic, chiar si la nivel fizic. Visele sexuale sunt ca toate celelalte vise, doar contextul este cel care difera. Nu cred ca ai nevoie sa le interpretezi in vreun fel, ci sa le lasi sa se manifeste. Daca se repeta, atunci cred ca ai de rezolvat ceva la nivelul de intelegere.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *