5 lecţii despre cum sa faci bani sau cum sa castigi bani

cum sa atragi banii in viata ta

Banii sunt o nevoie obligatorie a zilelor noastre, despre care merită să vorbim într-un mod la fel de simbolic precum sunt ei. Este important astfel să știm cum să câștigăm banii căci nu noi suntem cei care îi facem! Cum îi atragem în viața noastră prin prosperitate, poate este o primă întrebare esențială.

Cele 5 lecții pe care ți le ofer în cele ce urmează, vor clarifica care este diferența majoră dintre a face bani și a câștiga bani. Tot în acest sens vei învăța despre alte aspecte subtile din lumea banilor. Să începem!

Lecţia numărul 1 : tu nu faci bani, tu castigi bani!

Eu nu fac bani, eu câştig bani. Am învăţat asta chiar azi. Am zis că vreau să încerc să fac bani. La propriu zic, să fac bani, gândindu-mă la a confecţiona bani, oarecum handmade sau homemade. În jurul meu răspunsul a venit dur, este ilegal să fac asta. Ba mai mult, internetul cel puţin nu îmi răspunde corect la dorinţa mea. Căutând cum să fac bani mi se oferă în aceleaşi cuvinte, altă treabă, anume cum să câştig bani.

Altcineva face deja banii, mi-am spus eu puţin dejamăgit. Oricum, nu ştiu exact de unde, ştiu cum să fac bani! Am luat o hârtie cu valoare din portofel, şi în 10 secunde mi-am dat seama că ştiu să fac bani, dar habar nu am de unde ştiu.

Lecţia numărul 2: tu ştii cum să faci bani, poate vrei să înveţi cum să câştigi bani!

Dacă esti în situaţia mea, dă-mi voie să-ţi amintesc cum se fac banii, aşa cum am deliberat ideea în cele 10 secunde alocate:

  • hârtie specială, calitativă adică, sau folie de plastic;
  • matriţă cu design complex (pentru a nu fi falsificat banul);
  • culori speciale, fluorescente pe alocuri;
  • o înseriere unică şi gata;

Lecţia numărul 3: tu dacă faci bani îţi pierzi libertatea, dacă îi câştigi, oricum nu eşti liber!

Mă întreb, dacă ştiu să fac bani, ce mă împiedică? A da, legalul. Păi îmi dau seama că ştiu şi eu să fac ceea ce deja cei care patronează lumea, fac. Cu ce sunt ei mai diferiţi decât mine? Bun, ei fac bani, ei deţin legea căci la ei este legal, eu nu fac bani, eu nu deţin legea! Şi cică nu există control mondial, uite cât de simplu am demascat ideea.

Nu încape nici o scuză, nici o explicaţie pro, cei care fac banii deţin legea, deţin controlul. Eu nu am dreptul de a face bani fără să îmi distrug libertatea (culmea banilor este că dacă încalc legea făcând bani mi se ia libertatea). Sub controlul banilor sau al oricărui lucru, se află libertatea?

Lecţia numărul 4: tu dacă câştigi bani, nu alegi, ci eşti obligat să câştigi bani!

Îmi aduc aminte de o fază din liceu. La noi în România învăţământul e ca banii din lume. Aveam obiecte de studiu opţionale dar ele ne erau propuse ca fiind opţionale și obligatorii. Pur şi simplu mergeam la ora de obiect tehnic de specialitate care în programă era trecut ca opţional, obligatoriu!

Lecţia numărul 5: de ce trebuie să câştigi bani, asta e întrebarea!

Care sunt lucrurile pe care vrei să le faci în viață pentru care ai într-adevăr nevoie să câștigi bani? Gândește-te la un astfel de plan pentru a vedea spre ce anume te îndrepți, pentru a conștientiza care îți sunt nevoile reale financiare.

Ca banii să îți ajungă, ai nevoie de o educație financiară temeinică și de un spirit orientat spre a lua această monedă de schimb pe munca depusă. Dacă pentru traiul zilnic trebuie să câștigi bani, fă ca efortul depus să merite suma potrivită. Negociază salarul, cere prețul potrivit, fii performant și cel mai important, rămâi liber!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

5 răspunsuri la „5 lecţii despre cum sa faci bani sau cum sa castigi bani”

  1. Buna!Este adevarat ca banii facuti pe net nu sunt multi si nici gand sanse de imbogatire dar poti trai decent daca muncesti un pic si perseverezi.Iti propun mai jos o metoda in care nu trebuie sa muncesti,doar trebuie sa ai un calculator deschis si sa fie conectat la net.

    faceti bani stand on-line

    Calculatorul tau face bani pentru tine prin simplul fapt ca esti conectat la internet.GREEN HORSE ESTE UN SITE PE CARE SE POT FACE BANI DOAR STAND ONLINE !

    Pentru a te inregistra, urmeaza urmatorii pasi:

    1.Copiaza in browser-ul tau link-ul urmator:

    ;

    2.Te inregistrezi completand datele tale personale;

    3.Downloadezi TickerBar-ul;

    4.Instalezi TickerBar-ul care de indata ce va fi instalat va incepe sa lucreze pentru tine de cate ori deschizi calculatorul si esti conectat la internet.

    Gata! Acum castigi 0.01 $/ora de conectare a computerului la net . Nu este mult, dar daca tot stai online de ce sa nu si castigi ceva fara sa faci nimic?

    Daca vrei sa castigi mai mult si mai repede cheama-ti si prietenii sa se inregistreze sub tine, de la linkul tau de referral pe care-l gasesti in zona “Account information” dupa ce te-ai inregistrat.

    Vestea buna este ca desi se castiga foarte putin pe ora, poti castiga ENORM de pe urma referarilor tai (a celor care ii aduci tu direct pe site, cat si a celor care se inregistreaza sub cei adusi de tine direct, pana la 6 nivele (adica, eu il aduc pe X direct, X il aduce pe Y, asta ar fi nivelul 2, Y il aduce pe Z, nivelul 3, Z il aduce pe W samd pana la nivelul 6). Daca aduci 10 referali direct sub tine asta inseamna un bonus de 1$/luna, iar astia 10, fiecare la randul lor, aduc 10 fiecare samd pana la 6 nivele, se strang 1 milion de referali … faceti singuri socoteala 😉 Nu sunteti siguri ca v-a iesit bine? Sunt prea multe zerouri? Asa e …

    Puteti face si 100 000$ /luna! Nu exista decat limita pe care o faceti chiar voi…puteti aduce 100 de referali care sa va aduca 100 de referali fiecare samd … Nu are sens sa mai socotim. E coplesitor de mult.

    Banii sunt trimisi prin cec la adresa mentionata de dvs. la inregistrare (aveti grija sa scrieti numele si adresa asa cum sunteti in buletin, ca sa puteti incasa cecul la banca), dupa ce ati acumulat 90$ (trebuie sa faceti o cerere siteului), iar banii sunt trimisi in termen de maxim 60 de zile incepand cu urmatoarea luna formularii cererii banilor.

    Gasiti oameni dispusi sa-si depaseasca comoditatea si suspiciunea, care sa faca minimul efort sa se inregistreze pe site, care sa instaleze acel mic programel si care sa dea mai departe prietenilor aceasta modalitate simpla de a face bani … asta e tot ce trebuie sa faca.

  2. La mine se activează automat după ce completez câmpurile, exact în momentul în care încep să scriu comentariul. Se întâmplă uneori să facă figuri, dar este de la plugin cred. Ştiu despre ce vorbeşti, am păţit şi eu aşa.
    E bună şi ideea ta legată de bani, e o a treia variantă:)

  3. trebuie sa dezactivezi si sa activezi la coomentluv – e de preferat sa se activeze automat

  4. Eu nu fac si nici nu castig – eu imprumut. Ii iau si ii dau inapoi. 🙂 Eu nu-mi cumpar o plasma tv de xy milioane, ci imi iau plasma mult dorita. Este pe raft si ma asteapta sa o iau. Este a mea. E doar o problema de timp pana cand o aduc acasa.

    Banii vin si pleaca. Important e ce lasa in urma lor.

  5. Acum sunt şi mai confuz. Cum faci bani până la urmă? Defapt cum câştigi bani?

    Câştigi sau faci bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *