Criosauna – frumusete şi sanatate la -180 de grade

criosauna sanatate si frumusete la -180 grade

Nu vă speriaţi, durează doar maxim 3 minute o şedinţă, şi dacă încerci cu siguranţă o să îţi placă. Frumuseţea ca frumuseţea, sănătatea însă este cea mai importantă. Până la urma urmei fiecare are de ales, de ce îţi este mai frică, de boală sau de frig?

Se ştie despre criosauna că ajută la calmearea durerilor, la tratarea inflamaţiilor, la recuperarea musculaturii în special în cazul sportivilor, în mare parte lucrează la nivelul sistemului imunitar întărind organismul şi prevenind astfel multe boli.

S-a demonstrat că şedinţele de crioterapie ajută în cazul depresiilor, a nevralgiilor, în cazul bolilor de plămâni, îmbunătăţesc circulaţia sângelui, mai mult, au efecte extraordinare asupra aparatului genital la femei (ajută în cazul menstruaţiilor abundente, neregulate sau dureroase) şi cu siguranţă lista nu se sfârşeşte aici.

Masaj terapeutic si Criosauna Piatra Neamt

Am ocazia să vorbesc însă din proprie experienţă – rezultate au apărut chiar după prima şedinţă de criosauna (din cele 10). La finalul terapiei cu frig am putut observa următoarele rezultate: o îmbunătăţire a respiraţiei, pielea este acum mult mai fină, aveam o durere insuportabilă la nivelul rinichilor care a trecut, iar problemele de ordin ginecologic s-au diminuat. În perioada şedinţelor şi după terminarea lor tonusul fizic şi psihic era la nivele destul de ridicate, eram foarte energică şi activă.

criosauna la Piatra Neamt
Terapeut maseur Gabriel Nedelea la -100 de grade

Pe parcursul şedinţelor am ajuns să mă obişnuiesc şi cu temperatura scăzută, părându-mi-se spre final foarte normală chiar. Cea mai scăzută temperatură a fost de -180 de grade, însă am fost expusă doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Norocul meu a fost acela că am ajuns la centrul unui terapeut şi maseur care într-adevăr este interesat de obţinerea unor rezultate şi care chiar a avut parte de rezultate extraordinare în urma îmbinării celor 2 ramuri – masaj terapeutic şi criosauna. Centrul de criosauna din Piatra Neamţ, Str. Plevnei, bl. F13, sc. C, ap. 41, parter, sub îndrumarea lui Gabriel Nedelea – maseur si terapeut, telefon 0744/760 169  vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăţi starea de sănătate şi de a scăpa de anumite suferinţe.

Nu trebuie să vă sperie această temperatură, ci trebuie să vă atragă rezultatele ce pot apărea. Frica nu face altceva decât să producă boală, aşa că dacă consideraţi că aveţi nevoie de o schimbare, luaţi în calcul această terapie cu frig – crioterapie despre care vă pot spune cu sinceritate că dă rezultate.

Mai multe detalii despre criosauna vă pot oferi însă cei care au facut astfel de sedinte, gasiti pe youtube foarte multe clipuri cu astfel de experiente.

Pe toţi  cei care s-au bucurat  însă de o asemenea experienţă, vă invit aici să vă expuneţi părerile, să ne împărtăşiţi măcar un pic din ce aţi simţit în timpul şedinţelor şi din rezultate. Sincer mie îmi este dificil să expun în cuvinte felul în care m-am simţit, este o stare greu de exprimat în cuvinte mai ales în faţa celor ce nu ştiu despre ce este vorba. Să spun că m-am simţit extraordinar este prea puţin, am simţit mult mai mult decât atât.

Sursa foto: click.ro


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *