Lipsa de incredere in propria persoana te face vulnerabila!

Ai incredere in tine

Ai probleme cu lipsa de incredere? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuie sa ne uitam intai in interior pentru ca totul pleaca de la lipsa de incredere in propria persoana. Fiecare persoana este ca un punct in acest Univers, dar asta nu inseamna ca nu este important, ci din contra, asta inseamna ca face parte din ceva maret. Fiecare are rolul lui in acest patern al interconectarii, de aceea conteaza si felul in care alege sa se simta.

Cu cat esti mai constienta de tine si de ceea ce se intampla in jurul tau, cu atat poti beneficia mai mult de relatia pe care o ai cu fiecare element in parte.

Ai incredere in tine!

Acesta este primul pas spre o viata implinita! Sa ai incredere in tine este cheia succesului pentru toate planurile posibile! Trebuie sa stii, sa fii constienta de cat de puternica esti, de cat de capabila si importanta esti! Trebuie sa accepti ca ai un rol in tot ceea ce se intampla in jurul tau, ca esti responsabila si ca nu poti face fata fara aceasta incredere care este de fapt forta interioara care te sustine in fiecare clipa.

Increderea in propria persoana atrage dupa sine o mai buna gestionare a fiecarei actiuni, o deschidere spre nou si o filtrare mult mai puternica a informatiilor care vin spre tine. Deschiderea spre nou iti va oferi noi posibilitati, alegeri, iar filtrul te face puternica si lipsita de vulnerabilitati.

Atunci cand increderea in tine lipseste, informatiile exterioare, care sunt masive, patrund cu usurinta in campul tau energetic si se manifesta fara ca tu sa poti avea vreun control. Se multiplica si te fac sa actionezi intr-o maniera inconstienta, care de fapt nu au legatura cu tine ca persoana. Daca informatiile patrund, atunci inseamna ca esti usor manipulabila si ca altii sunt cei care profita de vulnerabilitatile tale, ceea ce nu este corect!

Fii constienta si responsabila de lipsa de incredere manifestata!

Ai grija sa fii puternica si evita sa te joci cu ceilalti pentru ca esti responsabila! Esti responsabila de tot ce se intampla in viata ta, de fiecare alegere pe care o faci. Nu-i asculta pe cei care vor sa te faca sa-ti pierzi forta interioara pentru a profita. Ai incredere in tine ca esti pe drumul care trebuie si mergi inainte! Ai incredere in ceea ce iti ofera viata pentru ca o face cu un motiv. Alaturi de aceasta incredere, care nu trebuie sa fie orbeasca, trebuie sa-ti dezvolti si atentia pentru a putea manageria orice actiune.

Fii constienta de tine si astfel nimeni nu te poate “ataca”, nu iti poate face rau decat daca tu ii permiti! Ai incredere in tine pentru ca tu esti cea care conteaza!

Daca simti ca ai pierdut aceasta incredere in propria-ti persoana, o poti recupera printr-un declick mental, ca sa-i spunem asa, e doar o manifestare a constiintei. De asemenea, meditatia, rugaciunea, in special o cale spirituala te poate ajuta sa o regasesti, sa te regasesti si sa devii invincibila! Regaseste si adu la suprafata aceasta forta interioara care te ajuta sa simti gloria deplina.  Cu cat esti mai mult, cu atat poti sa devii mai mult si cu cat devii mai multl, cu atat poti fi mai mult!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *