Blogul Lui Jorjette prezinta: Coafuri par lung 2013 – 2014 galerie foto

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 45 secunde, și să știi că nimeni nu a lăsat nici un comentariu deocamdată dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Încă de mic copil am avut părul lung și mulți ani din viața mea m-am preocupat cu diferitele coafuri pentru păr lung. Părul lung este foarte apreciat, atât de femei cât și de bărbați, cu atât mai mult cu cât reușești să-ți pui în evidență frumuseațea cu ajutorul lui. Cu siguranta ai ajuns aici in cautare de coafuri par lung, asa ca vei gasi in cele ce urmeaza fix ce te intereseaza.

Parul lung conferă un aer misterios femeii și totodată ascunde în femeie foarte multă pasiune. Oricum, femeile cu parul lung își ocupă destul de mult timp pentru a-și aranja părul, așa că m-am gândit la voi, cele cu părul lung, să vă vin în ajutor cu câteva idei.

Unele dintre aceste idei de coafuri par lung sunt foarte sofisticate și moderne, altele sunt însă în stilul clasic. Depinde de preferințele voastre în materie de coafuri pentru păr lung 2013 -2014, iar ceea ce vă veți alege  vă va ajuta in asa fel încât să le arătați tuturor cât de bine vă pune în valoare părul de care aveți atât de multă grijă.

Parul lung prezinta un avantaj in materie de coafuri pentru ca poate fi purtat in foarte multe feluri, iar daca va deranjeaza, poate fi foarte usor scurtat.  Parul lung poate fi purtat liber pe spate, poate fi purtat in coada, in coc, impletit, prins in diverse accesorii (agrafe, esarfe), cu diadema, poate prinde orice forma doriti. Sunt atat de multe modele coafuri par lung incat sunt sigura ca va este foarte dificil sa alegeti ceva anume, insa, vă pregatesc pe viitor un articol cu coafuri pentru par lung pe care oricine si le poate face singura acasa.

Galerie poze coafuri par lung 2013 – 2014

Ce spuneti, va plac aceste coafuri? Cu unele dintre ele sunt sigura ca sunteti foarte obisnuite, iar cu cateva dintre ele prea putin. Daca va place ceva, incercati.

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns