Blogul Lui Jorjette prezinta: Coafuri par brunet 2013 – 2014

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 38 secunde, și să știi că nimeni nu a lăsat nici un comentariu deocamdată dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Parul negru este cunoscut ca fiind cel mai strălucitor dintre toate culorile de par. Parul brunet se găsește într-o varietate largă de texturi – parul negru, drept, este foarte întâlnit la europeni, asiatici și americanii nativi, în timp ce texturile de par brunet cret, ondulat, drept, mediu, aspru sunt foarte comune în rândurile grupurilor rasiale, la ei intalnim un alt tip de coafuri par brunet, specifice lor.

Foarte multe femei își doresc această culoare, așa că o obțin în mod artificial, folosind diverse vopsele. Parul brunet sau femeile cu parul brunet sunt considerate a fi misterioase, elegante și cu un stil clasic. Parul negru şi ondulat indică faptul că femeia este norocoasă şi bogată, iar în trecut era considerat a fi un ideal de frumuseţe..

În fiecare an coafurile pentru par brunet se modifică puțin câte puțin, rămân totuși coafurile clasice, însă apar altele fie mai sofisticate, fie mai colorate, în funcție de tendințele modei fiecărui an. În 2012 veți putea observa o tendință spre rebel, spre libertatea feminină – femeile nu mai țin cont de reguli și se lasă purtate de valul creativității.

Dacă faci parte din clubul femeilor brunete, alege-ți din galeria de coafuri par brunet 2013 – 2014 (coafuri pentru par lung brunet 2013, coafuri pentru par brunet scurt 2013) de mai jos o coafură care să te reprezinte și cu siguranță vei reuși să te afli în centrul atenției. Alege să te simți liberă și creativă, lipsită de prejudecăți și frici! Lasă parul, coafura sa te reprezinte si nu-ti fie teama sa te arati cine esti tu de fapt.

Galerie foto coafuri par brunet 2013 – 2014

Daca ti-au placut aceste coafuri par brunet si esti gata sa le incerci, spune-ne si noua care dintre ele ti-a placut mai mult si daca tu crezi ca ti se potriveste, sau poate ai incercat-o deja.

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns