Blogul Lui Jorjette prezinta: Idei pentru coafuri mireasa 2014 – galerie poze cu mirese

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Pasiuni si timp liber. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 42 secunde, și să știi că există 3 comentarii dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Wedding Hairstyles 2013 4 266x400 Idei pentru coafuri mireasa 2014   galerie poze cu mirese Nunta este cel mai important moment din viaţa unei femei, şi spun acest lucru pentru că ştim cu toate că încă de mici am fost învăţate să visăm la prinţi frumoşi şi prinţese în rochii de gală – aşa că nunta este cam tot ce ne-a mai rămas din visele noastre cu castele, prinţi şi prinţese, Făt-Frumos şi Ileana-Cosânzeana.

Ziua nunţii este cea mai importantă motiv pentru care trebuie să fie şi perfectă. Pentru o nuntă perfectă însă, trebuie organizat totul dinainte. Pentru viitoarea mireasă cele mai importante lucruri care ţin doar de ea sunt alegerea unei rochii de mireasă 2014, a pantofilor de nunta, a accesoriilor pentru rochie şi a coafurii de nuntă – celelalte lucruri le face împreună cu viitorul soţ, cu părinţii, socrii, naşii şi cu cei care se implică în organizarea nunţii.

Astăzi am căutat pentru toate femeile ce urmează să devină mirese şi am colectat o galerie cu poze de mirese, o galerie cu coafuri mireasa pentru 2014. Pentru o nuntă perfectă, cu siguranţă vei găsi şi rochia perfectă, şi coafura perfectă şi tot ce este nevoie pentru o mireasă. Sper să-ţi fie de folos toate aceste modele de coafuri mireasa 2014.  Daca nu este chiar ceea ce iti doresti, poti sa imbini diferite elemente pe care le descoperi in diversele fotografii din galerie. Poate iti plac anumite parti, anumite accesorii ce crezi ca se pot potrivi perfect cu tema nuntii.

Să aveţi o nuntă perfectă, unică şi să fiţi fericite!PS – pentru cele mai frumoase coafuri de mireasa din anul acesta 2013 intrați aici.

Poți vedea aici noua Galerie de poze coafuri mireasa 2014

Sper ca ti-au placut aceste coafuri mireasa 2014. Sper sa ti se potriveasca cel putin o idee din cele de mai sus si sa o alegi pentru nunta ta. Cele mai interesante coafuri mireasa mi se par cele care sunt facute cu ajutorul florilor.

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

  • Jorjette C

    Cata eleganta! Jorjette, ai putea foarte bine sa te faci consilier de moda si sa ajuti miresele sa se pregateasca de nunta! :D

    • Jorjette C

      Mulţumesc, mă simt măgulită! Da, cred că e o idee interesantă, mi- spus Bogdan că ar trebui să mă fac designer. :) Cine ştie, poate pe viitor o să auzi de “Casa Jorjette” :)

Lasa un comentariu constructiv folosind formularul de mai jos:

Lasă un răspuns