Cizme UGG originale – Moda pentru sanatatea ta

cizme ugg originale vs opinci cu obiele

Intre aceste cizme ugg originale si sanatatea ta, este o legatura foarte mare, caci noua femeilor ne place sa ne fie cald la picioare. Pentru ca este suficient sa ne fie foarte putin frig si deja simtim – trebuie sa mergem mai des la toaleta, apar diferite afectiuni ale aparatului genital (cistita, vaginita…), ni se schimba total starea de bine. Dar, daca ne protejam asa cum trebuie, putem sa scapam de aceste neplaceri care apar destul de frecvent.

Papucii de iarna trebuie sa tina cald, sa nu pastreze umiditate si sa fie comozi. Iarna, poate mai mult stau in casa, dar lana de oaie in papucii de mers pe afara, este un element foarte important. Cu acest secret aceste cizme ugg originale iti protejeaza sanatatea! Te sfatuiesc sa iti alegi cu grija cizmele de iarna, sa fie imblanite cu lana de oaie nu e un lux ci e o necesitate! Eu am gasit perechea perfecta de cizme de iarna – cizemele UGG originale! Pun accent pe cele originale pentru ca sunt facute din piele de oaie cu tot cu blanita. Nu mai am nevoie de sosete de lana care sunt la mare cautare la noi in sat.

Pielea de oaie folosită la confecționarea cizmelor UGG este cu față dublă, cu piele suede la exterior și căptușeală de lână pe interior. Cand am aflat aceasta informatie, m-am gandit instantaneu la ceea ce purtau romanii in trecut si mi s-a parut o potrivire incredibila intre aceste cizme UGG originale si opincile cu obiele. Stai sa-ti arat:

De ce aleg aceste cizme Ugg originale?

  • nu dauneaza grav sanatatii
  • merit sa port asa ceva macar o data-n viata
  • o sa ma ajute sa traiesc 200 de ani asa cum mi-am propus
  • imbina utilul cu placutul
  • sunt din piele si lana naturala
  • ma reprezinta si se asorteaza perfect stilului meu
  • se potrivesc cu spatiul meu intim (au ceva special)
  • se potrivesc aproape la orice tinuta, chiar pot fi purtate cu un pantalon si cu o iie, ca tot am vorbit de opinci
  • sanatatea, comfortul psihic si fizic conteaza atunci cand mergi
  • imi permit sa visez la aceste cizme ugg originale
  • sunt tot timpul la moda si pot fi purtate in orice anotimp

Modele de cizme UGG originale

Daca vrei o pereche de cizme UGG originale, iata cateva modele – merita experienta:

cizme ugg originale

Preferatele mele sunt aceste cizme Ugg originale inalte! Perfecte pentru anotimpul rece ce ne bate parca la usa, au un design placut, cu 3 nasturei, cu logo-ul original si o mica tenta de eleganta, perfecte pentru mine la Vidra! Ma gandesc ca le pot purta chiar si la o fusta (nu prea eleganta ce-i drept), iar cu o pereche de colanti se potrivesc de minune. Pe piata romaneasca au aparut multe modele de ugg-uri contrafacute, care dupa putin timp nici macar nu mai pot fi purtate. Acestea din imaginea de mai sus sunt facute din piele de oaie si sunt de o calitate net superioara.

Pretul face diferenta, desigur, Bogdan nu ma va lasa sa imi cumpar cizme ugg originale de 1200 de ron cand sigur va veni cu vorba “nu consider ca este accesibil pentru noi acest pret”. Dar visez la ele pentru ca imi plac. Tu nu ai fi curioasa sa le incalti? Macar de proba? Dar sa le primesti cadou? În acelasi magazin online  am gasit si alte modele de cizme UGG originale, mai mici de inaltine, foarte dragute, cu un singur nasturel, culori diverse, la un pret accesibil. Imi plac mult, doar ca cele de mai sus sunt pe locul 1 in top preferatele mele. Iata si modelele pe care le consider mai accesibile:

Cizme Ugg originale gri
Cizme Ugg originale gri
cisme Ugg originale maro
Cizme Ugg originale maro

De ce imi plac Ugg-urile?

Sunt niste pufosenii si niste dragalasenii de cizme ugg. Cred ca ar fi un cadou de Craciun sau de anul nou perfect. Nu ai cum sa-mi spui ca nu-ti plac, sunt niste cizme mult prea frumoase. Mai sunt si aceste mini cizme ugg, insa ele mi se par mult prea mici pentru gusturile mele, insa poate tie iti plac mai mult:

5854 sag 2
Mini cizme UGG originale rosii

Pentru cizme ugg originale semnez stilul meu, stilul Jorjette – simplu, natural, util, calitativ, sanatos si de bun gust! Alege si tu stilul propriu, gasesti in acest magazin online papuci originali de cea mai buna calitate! Apropo, tu ce preferi pentru aceasta iarna (poti sa-mi lasi in comentariu un link cu perechea ta preferata de papuci – cizme, botine, pantofi, ghete, tenisi)?

Ugg-uri pentru barbati

cizme ugg originale pentru barbati

P.S. Imi cer mii de scuze pentru imensa greseala din acest articol, si anume discriminarea fata de voi, barbatii nostrii dragi. Am omis un lucru foarte important! Aceste cizme Ugg originale sunt unisex, pot fi purtate atat de femei cat si de barbati (singura diferenta este ca aparatul genital al barbatilor este mult mai rezistent la frig in comparatie cu al nostru).

Cred insa ca putini  sunt cei care ar incerca sa le poarte, si anume cei carora nu le pasa de prejudecati, de constrangeri, de ceea ce zice lumea. Din suflet va rog sa ma iertati! Ia uitati ce bine se potrivesc la un costum! Din Ugg-uri, cele mai potrivite pentru sexul masculin sunt cele simple, fara nasturei si fara prea multa blanita in partea de sus, ci in interior. Iata modelul de cizme UGG originale perfect pentru barbati, nu sunt nici prea inalte, sunt calduroase, mai ieftine si de efect (sunt disponibile si pe alte culori):

cizme ugg originale pentru barbati

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

9 răspunsuri la „Cizme UGG originale – Moda pentru sanatatea ta”

  1. Avatar Gheorghe Minciu
    Gheorghe Minciu

    Am 83 de ani, am picioarele reci permanent ca si in casa trebue sa incalt ceva gros, am cumparat de la tara, niste ciorapi tricotati f grosi in care ma simt f bine dar;Dar,
    ca sa ies afara treb sa incalt ceva pauci Shoshoni care sa ma incapa si pe care nu-i am si nici nu-i gasesc in comert, desi am caut mult pe net DATI_MI un sfat ma numesc Gheorghe Minciu din Harsova jud C-ta Str revolutiei nr 44 Multumesc.

  2. Corect, pretul inseamna calitate, iar UGG-urile nu inseamna doar forma. De altfel cred ca forma lor este cea mai putin apreciata, majoritatea pun accent pe caldura, calapod, confort.

    1. Nu stiu daca e chiar asa putin apreciata, mie imi place foarte mult forma lor, cred ca in forma stă farmecul lor. Cred ca nici macar nu putem sa ne imaginam UGG-uri care sa arate altfel, atat de mult ne+am obisnuit cu ele. Oricum, la noi in Romania, UGG-urile sunt foarte cautate si purtate, numai ca nu cele originale. Femeile (majoritatea) nu-si permit sa-si cumpere UGG-uri originale, asta e.

  3. Mi se par cam prea scumpe. Nu stiu cate femei isi permit astfel de cizme. Poate doar vedetele si cei ce nu au ce face cu banii.

    1. Pretul inseamna calitate. Intr-adevar, sunt modele mai scumpe si modele mai ieftine. Sunt modele de cizme Ugg originale la 700 de lei, ceea ce nu e mult deloc pentru acest tip de incaltaminte. E vorba de sanatatea picioarelor tale pana la urma urmei. Mai bine dai un ban pentru o pereche de cizme care te tin destul de mult si care iti confera comoditate, caldura si tot ce trebuie sa ofere o pereche de cizme, decat sa dai banii astia la spital sau pe diferite medicamente.

  4. Avatar braha leonard
    braha leonard

    Foarte frumos si folositor pentru sexul frumos.
    Pentru barbati nu se gasesc aceste cisme sau ei
    nu sunt folositori?Multumesc.

    1. Acestea sunt cizme unisex, nu sunt doar pentru femei. Chiar acest stil a fost inventat de catre un barbat, surfer, ce le purta sa-si incalzeasca picioarele dupa ce facea surf in apele inghetate ale Australiei. Multumesc ca mi-ai atras atentia, am omis acest detaliu foarte important. Numai bine!!

    2. Am revizuit articolul in partea de final! Sper ca de aceasta data este mai util si accesibil pentru toata lumea 🙂

  5. Pana la urma, cred ca fiecare isi creaza propriul stil in functie de ceea ce exista deja. Sunt foarte putini cei care intr-adevar au propriul lor stil, creat de ei, din ideile lor.

    Intr-adevar, am gasit foarte multe perechi de papuci care imi plac si este foarte dificil de ales. Imi plac si Ugg-urile, insa nu chiar atat de mult. In schimb, imi place mult aceasta pereche de botine si aceasta pereche de cizmulite .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *