Chakra violet, Sahasrara şi glanda pineală

chakra violet ochiul lui Horus in relatie cu glanda puneala

Ce am reţinut ca fiind important este strânsa legătură între cei doi termeni, Chakra violet si glanda pineala, atât în zilele noastre cât şi în trecut. Vechi culturi oferă informaţii mai mult decât de neignorat, despre acest punct energetic al corpului nostru, al oamenilor, şi cel mai important aspect este faptul că toţi nu doar că au crezut ci au experimentat şi au sesizat pe pielea lor că face legătura cu o lume pe care noi nu o cunoaştem, una diferită de cea materială.

Chakra violet este numită şi floarea de lotus cu 1000 de petale, şi fiind ultimul punct energetic de pe linie, el se localizează aproape de creştetul capului.

Legătura dintre termeni dispare dacă privim dincolo de aparenţele fizice, cele materiale şi alegem să observăm un adevăr simţit.

Există teorii potrivit cărora, glanda pineală este o uşă prin care noi oamenii realizăm o comunicare strânsă cu cosmicul, cu un plan ce trece mult de nivelul material în care trăim de foarte mult timp. O altă teorie chiar pronunţă ideea că este vorba despre ochiul lui Dumnezeu, în unele culturi chakra violet Sahasrara este asociată cu al treilea ochi, termeni ce împreună pot să ne sugereze şi logic importanţa uriaşă.

Cum se manifestă la noi oamenii această culoare în câmpul energetic? În primul rând nu toţi oamenii au această chakră deschisă, adică nu toţi oamenii au această culoare în jurul lor. Este vorba despre un grad de înţelegere şi dezvoltare spirituală ce depăşeşte mult nivelul majorităţii populaţiei pământului.

Chakra violet, Ochiul lui Horus și glanda pineală

Ochiul lui Horus in relatie cu glanda pineala
Ochiul lui Horus in relatie cu glanda pineala

Glanda pineală, al treilea ochi, chakra Sahasrara sau chakra violet sunt câteva informaţii pe care oamenii nu le-au mai accesat de mult. Toți ca unul singur este viitorul nostru ca oameni, pentru că deschiderea acesteui, trecerea la stadiul în care să avem prezentă culoarea violet în spectrul nostru energetic zilnic, implică o schimbare radicală în modul nostru natural de a fi.

Dezvoltarea spirituală la care mă refer nu face referire la religie şi la ceea ce credem că ştim ci mai degrabă la amintirea legăturii pe care o avem cu divinul, cu tot universul, prin sufletul nostru şi apoi învăţăm să trăim aducând în prezentul continuu energia care animă la nivel spiritual sau energetic, tot ce este în jur. Aş putea spune că este vorba despre un echilibru pe cât de complex pe atât de simetric, nu ca până acum un haos în simplitate!

Îmi pare bine să aud de subiectul Flacăra Violet, de conspiraţiile asupra preşedintelui Băsescu, şi mai ales că oamenii devin interesaţi de acest subiect. Cei care ajung aici ar trebui să îşi dea seama unde au stat până acum căci ideea este mai veche decât cea mai veche generaţie pe care şi-o pot ei aminti; acest subiect este un fapt existent de care noi am uitat.

Acum că unii încearcă să îşi reamintească cum să lucreze cu glanda pineală, cum să deschidă toate chakrele pentru a ajunge la ultima chakra violet şi pentru a le avea pe toate active pentru un echilibru total, să ştiţi că nu sunteţi singuri şi că dacă cereţi vi se va oferi şi veţi primi mereu atât cât puteţi duce.

Cu cât înaintezi în această lume, descoperi lucruri de neimaginat!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Chakra violet, Sahasrara şi glanda pineală”

  1. Avatar Mihaela
    Mihaela

    cata energie trebuie sa absoarba fiinta umana pentru a-si dezvolta toate chakrele

  2. Avatar AdrianC
    AdrianC

    Glanda pineala sau epifiza, este o glanda endocrina aflata intre cele doua emisfere ale creierului.
    Cand aceasta se dezvolta complet, toate capacitatile fiintei umane se dezvolta la capacitate maxima (inclusiv capacitatile extrasenzoriale).
    Numai ca aceasta trebuie purificata prin hrana adecvata, comuniune cu natura si practici spirituale. Se spune ca fluorul (din pasta de dinti) care nu are nicio calitate este introdus pentru a tine aceasta glanda inchisa. Cititi pe pastele de dinti (toate contin fluor). Aceasta glanda are capacitatea de a absoarbe mult fluor si astfel se blocheaza.
    Fiecarei glande ii corespunde o culoare. Chakrele se pot deschide si prin cromoterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *