Bolile karmice si furia reprimata ca baza a unor afectiuni!

Furia se afla, mult mai des decat s-ar crede, la baza tulburarilor de origine cauzala. Totusi, de cele mai multe ori, ea nu este motorul care naste bolile karmice. Asta se intampla atunci cand furia nu a fost exprimata deloc sau incomplet. Si atunci, seamana in adancurile constiintei un adevarat sambure de auto-otravire care, mai devreme sau mai tarziu, va incolti.

Ce sunt bolile karmice?

Afectiunile sau bolile karmice sunt, de obicei, experiente aduse in realitatea noastra din alte vieti, ca rezultat al efectului actiunilor noastre asupra altor fiinte. Karma fizica poate aparea ca rezultat al ranilor produse altor fiinte. Nu neaparat au dus si la moartea acestora. Aceasta poate fi o consecinta a suferintei create altor persoane, la nivel emotional, sexual, mental sau psihologic, ce determina aparitia unei reactii fizice.

Orice actiune care ar fi putut dauna sanatatii celorlalti, fie in sfera fizica, mentala, emotionala sau sexuala, poate provoca in mod activ karma fizica.

In consecinta, bolile karmice sunt prezente in ADN-ul nostru spiritual, ca modele dezechilibrate si sunt consacrate in inregistrarile noastre Akashice. Aceste modele tind sa determine ce se intampla si ce se va intampla fiecaruia dintre noi. Informatiile din inregistrarile Akashice vor fi revelate persoanei doar in momentul in care acestea se folosesc pentru vindecarea Sinelui.

Cum se manifesta Furia reprimata?

Avand ocazia sa investighez “povesti din trecut” am putut sa constat ca in succesiunea vietilor noastre exista numeroase false iertari. Exista un la fel de mare numar de pseudo impacari si, prin urmare, impresionant de multa furie reprimata. Aceasta este reprimata fie din slabiciune, fie dintr-o dorinta a intelectului de a domina, fie pentru ca imprejurarile nu i-au permis sa se manifeste.

Daca, uneori, putem sa mintim la nivelul de suprafata al personalitatii noastre, nu putem sa o facem si la nivelul corpului sau , mai exact, al celulelor. Acestea inmagazineaza motorul energetic pe care o furie inabusita – care, in realitate, este un fel de frustrare – il pune, inevitabil, in miscare.

Cum sa-mi manifest furia?

Inseamna asta, oare, ca ar trebui sa-i dam frau liber si celei mai slabe porniri de furie, sa se manifeste cu violenta sau anarhic?

Nu cred, pentru ca stapanirea de sine este dupa parerea mea, unul dintre atributele intelepciunii la care aspiram cu totii. Indiferent daca recunoastem, mai mult sau mai putin, acest lucru.

Fara indoiala, solutia acestei probleme este de a lua atitudine in fata unei situatii care ne face sa ne revoltam, care rascoleste in noi furia. Cred ca doar asa este posibila, pe de o parte, depasirea unei atitudini violente. Doar prin vorbe sau prin fapte o putem face. Pe de alta parte, se ajuta la dezamorsarea acelei adevarate bombe care s-ar forma inlauntrul nostru.

In fata amploarei unei astfel de sarcini, nici nu ar trebui sa ne mai mire faptul ca avem nevoie de atatea vieti pentru a reusi sa scoatem la iveala ceea ce este mai bun in noi!

Din cate am observat, uneori cancerul, mai ales cel al ficatului si al pancreasului, are legatura cu o furie reprimata. Aceasta este un fel de bomba cu efect intarziat, amplasata intr-un trecut uneori foarte indepartat.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Bolile karmice si furia reprimata ca baza a unor afectiuni!”

  1. Avatar Florin Morosan
    Florin Morosan

    Eu recunosc cinstit că uneori am probleme în a-mi stăpâni furia… Fiecare se manifestă în felul său când este furios, eu spre exemplu trântesc uşile sau ce întâlnesc în cale sau uneori ca să mă calmez vorbesc singur… Sau când sunt nervos/furios, merg şi stau undeva unde sunt singur pentru a mă putea calma, pentru că dacă stau în preajma cuiva, mă întreabă ce am, mă sâcâie şi în loc să mă calmez, mă enervez şi mai tare…
    E interesantă ideea cum că cancerul ar sta la baza unuei furii reprimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *