Arta protecţiei psihice

protectie psihica

Nevoia de protecţie este materializarea instinctului de conservare, fie că vorbim de oameni sau chiar şi de animale. Îmbrăcămintea oferă protecţie împotriva frigului, închizând uşile ne apărăm de hoţi, etc. dar există şi un altfel de agresiune în faţa căreia nici lacătele şi nici gratiile nu au nici un fel de putere.

Duşmanii suntem noi înşine, iar pentru a ne proteja avem nevoie de protecţie psihică. Şi când spun aceasta, nu mă refer la acea parte care cuprinde mintea noastră conştientă cu convingeri  precum şi mintea subconştientă cu credinţele iraţionale asociate ei, ci la partea nevăzută, ascunsă, ezoterică şi ocultă din fiinţele noastre, din spatele existenţei pur fizice, la corpurile de energie subtilă, la alte dimensiuni ale conştiinţei, la diferite planuri existenţiale.

Protecţia psihică este subtilă şi invizibilă şi ne învăluie ca o barieră în interiorul căreia putem să ne extindem câmpul de conştiinţă fără pericol sau unde ne putem  vedea liniştiţi de viaţa obişnuită.

Cel mai important lucru este aflarea exactă a soluţiei optime specifice fiecăruia şi situaţiile în care se poate găsi. Protecţia psihică, funcţionând în plan subtil, invizibil, poate fi lărgită cu ajutorul energiilor subtile ale cristalelor sau a esenţelor volatile. Mai există şi alte metode…

Să trecem de la necesitatea protecţiei la identificarea agresorilor psihici. Aceştia, agresorii psihici, pot fi gândurile negative conştiente sau nu ale celor din jurul nostru, programele şi mesajele subliminale de la radio şi televiziune, invidia, admiraţia, atacurile mentale controlate ale unor grupări oculte sau practicanţi ai magiei, vrăjitoarele cu farmecele şi legăturile lor etc.

Ce trebuie să protejăm de fapt?

Fiinţa umană este un ansamblu format din materie şi energie. Atacul se face, aşa cum am mai precizat, la nivel energetic. Aceasta înseamnă o blocare a canalelor prin care fluxul energetic circulă, dar şi ataşarea unor vampiri energetici creaţi sau entităţi, care afectează vitalitatea persoanei.

Până unde poate merge acest atac psihic, prin diferite tehnici?

Până la moarte. Unul dintre cele mai frecvente astfel de atacuri este deochiul.  Acesta nu este altceva decât vampirism energetic. Persoana care deoache, care are predispoziţie nativă pentru aşa ceva, fură energie vitală de la persoanele vulnerabile, în general, în mod inconştient. Din momentul în care descoperă această putere, ea rosteşte o formulă de genul : “Ptiu, să nu fie de deochi!” sau îşi alungă “victima ” ca pe ceva neplăcut.

Cum se recunoaşte o persoană deochiată?

Îşi pierde vigoarea bruc, transpiră, inima bate neregulat, îşi pierde cunoştinţa şi nu reacţionează la nici un fel de stimuli fizici. Singura soluţie este descântecul!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *