Brazi artificiali de Craciun 77 idei de facut acasa

brazi artificiali de craciun

Pentru acesti brazi artificiali de Craciun mi-am cam devorat pusculita cu intentii, reusind intrun final sa surprind 47 idei de facut acasa. Brazii artificiali din pozele de mai jos sunt extrem de atent selectionati in lista, incat sigur nu poti sa nu observi banalitatea dar si frumusetea unora, unicitatea si ciudatenia  la altii si poate amprenta personala de la cativa.

Sa-i numim brazi artificiali pentru ca nu sunt brazi din padure ci brazi de Craciun facuti acasa. Am pregatit cateva exemple pentru ochiul dornic sa descopere si sa experimenteze Senzatia Craciunului confectionand acasa brazi, fie inspirat din pozele de mai jos, fie captivat de cadrul sugestiv.

Pentru inceput te invit la o prima galerie cu fructe, legume si alte alimente precum cascavalul si biscuitii. Toti acesti brazi de mai jos sunt comestibili, pentru ca alimentele sunt parte din ornamentul in forma de brad de craciun. Mai jos ai 12 poze cu brazi artificiali comestibili, fie din capsuni si ciocolata, bomboane sau chiar din brocoli cu ardei iute. Cu asa ceva pe masa …

35 idei de brazi artificiali comestibili

24 idei de brazi artificiali – modele inedite, fantastice, unice:

Ma intreb, dupa brazii artificiali comestibili, ce mai poate urma? Brazi artificiali din sticle si peturi? Da! Confectionati din cartile din biblioteca? Da! Este absolut ULUITOR sa afli ca unii isi fixeaza bradul cu varful in jos (din brad natural devine artificial, mai ales cand o sa inceapa sa te incurce – vezi in galeria de mai jos)!

Acesti brazi artificiali care nu sunt brazi, eu ii numesc si docoratiuni de Craciun. Culorile sigur sugereaza Spiritul Craciunului, precum o face si forma dar si ideea subtila din aceste …

18 idei de brazi artificiali ca si decoratiuni de craciun

Din ce crezi ca poti face brazi artificiali pentru craciun? Daca ai hartie, foarfeca si lipici, am invatat de la gradinita ca poti face orice. Dar ce spui daca ai si umerase, niste tuburi de PVC, globuri, instalatie, eventual cum am vazut mai sus, bete si bucati de scandura?

Hai sa revedem impreuna cum au reusit unii sa isi faca brazii de craciun confectionati din ce au gasit prin casa:

Dupa ce am parcurs aceste 77 de idei de brazi artificiali, ca sa prinda teren, pe langa pretul mic si eliminarea pericolului sa te prinda politia ca platesti bani pe brazi furati, brazii naturali trebuie sa vina cu inovativul si cu surprinsul.

Probabil urmeaza brazi naturali fara varf, brazi naturali bonsai, brazi naturali tunsi sau cojiti, si desigur brazi naturali dati cu lac sau vopsiti cu spray electric pentru pictat!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *