Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii

Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii

Raţă Vasile a.k.a. Pato Basil te poate ajuta să supraveţuieşti dacă vrei. Când? Cum adică când? Păi pentru atunci când va veni sfârşitul lumii!

De-o fi el în 2012, sau puţin mai încolo, important este că tu trebuie să supraveţuieşti atunci când toţi oamenii sunt ameninţaţi cu dispariţia. Defapt ştii ce, tu eşti cel mai important. Stai liniştit, chiar dacă acum nimeni nu te cunoaşte, tu documentează-te, caută tehnici de supraveţuire, construieşte-ţi o casă cât mai zdravănă, un buncăr antiatomic, antinuclear, antiradar, anticonspiraţii, adună cât mai multe provizii gen mâncare de la supermarket, conserve şi chestii congelate sau puse la borcan, pentru că, fii atent, ai mari şanse ca tu să rămâi în viaţă după sfârşitul lumii.

tehnici de supravetuire

Defapt, mai ai o posibilitate. Chiar dacă tot paragraful de mai sus este retoric şi tu nu poţi să înţelegi că tot ceea ce contează pentru tine este doar viaţa ta, eu totuşi cred că-ţi este şi frică de moarte.

Precum nişte “gânduri rupte din mine”, am o întrebare pentru tine: Cui îi mai pasă când nimeni nu mai crede?

Mă refer la tine! Adică cui îi pasă de tine dacă nimeni nu crede în tine? Să presupunem că tu vei găsi pe cineva ca exemplu, care este excepţie. Eu te între, până când?

Timpul nu este o iluzie a nemuririi, defapt din cauza lui tu spui că există necunoscut! Dar, ce poţi spune despre tine muritorul dacă nu te-ai mai raporta la timp?

nemurire = necunoscut … te-ai prins?


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

15 răspunsuri la „Tehnici de supraveţuire pentru când vine sfârşitul lumii”

  1. Dacă o catastrofă ar face să piară viaţă de pe pământ, clar că şi viermii vor fi morţi. Mediul totuşi se reface şi dacă există oameni care au supraveţuit, chiar şi măcar unul, restul de material organic în drumul spre zero are câteva momente numite şi putrefacţii. Transformarea materiei organice crează viaţă. Bacterii, apoi, nevertebrate gen viermi … tot ceea ce au nevoie este aer, apă (umiditate) şi căldură.

    A, viermii ies din discuţie în cazul unei noi ere glaciare. Probabil apar şi ei, dar … “la primăvară” 🙂

    Hai mă nu mai pune întrebări de astea. Tu nu ai imaginaţie? Puteai şi tu să dai un răspuns … sau crezi că eu pot spune ceva ce tu nu ştii sau nu poţi să spui?

  2. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    da uite ca nu m-am gandit , dar oare ei nu ar putea fi afectati?

  3. În caz de dezastru, cei care ar supravieţui ar avea plăcerea, după un timp să savureze un peisaj împânzit cu hoituri, adică casele acestor superbe animăluţe nevertebrate.

  4. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    am uitat sa te intreb ce reprezinta viermii din articol n-ai gresit cand ai pus fotografia?

  5. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    ms de sfat o sa ma documentez…

  6. A! Numele tău l-am tradus. Basil ştiam că înseamnă Vasile, doar Pato nu ştiam că e raţă.

    Ai un nume nostim, dar nu e chiar atât de ciudat, l-am mai întâlnit. Porţi numele unui animal, dealtfel şi totem, cu o simbolistică aparte. Unora le apar animalele în momente din viaţa lor, tu ai unul cu tine toată viaţa. Poate te interesezi să vezi ce mesaj aduce raţa în viaţa ta. Ai fi surprins!

  7. Avatar Pato Basil
    Pato Basil

    ai mancat un “b” “Eu te între, ”
    super tare articolul vezi ca ti-am raspuns la intrebarea pusa pe blogul meu…
    Sustin ca timpul este o iluzie a nemuririi fiindca timpul este ceva ideal… bine el defapt nu exista tocmai de aia este o iluzie, este ceva relativ care se racordeeaza la ceva pe care oamenii au luat drept reper gen zilele si noptile dar si acelea sunt relative… daca ai citit biblia acolo se zice ca traia noie peste 600 de ani sau ceva de genul ti-ai pus intrebarea de ce? poate vin eu cu o explicatie poate nu este adevarata dar cel putin eu zic ca este o ipoteza oare nu era miscarea de spin a pamantului mai rapida(stii ce e aia miscare de spin,cred)? la fel si cu 1 metru este tot ceva relativ fiindca na sa zicem ca eu am ales domeniul naval ca activitate si luam un exemplu practic : daca masori o nava vara si iarna vei vedea ca nu coreleaza masuratorile (de ce?) daca masori la milimetri sau chiar mai mult de atat (microni) poti vedea diferente de la zi la noapte sau chiar de la ora la ora… la fel si cu unitatile aste fundamentale de masura… din cate stiu unitatea pentru metru este confectionata din platina si este pastrata in conditii speciale de temperatura,presiune si altele dar nici acolo nu inseamna ca se conserva.
    Timpul pentru mine este cel mai misterios fenomen adica de ce uneori trece ca si cum n-ar exista i-ar alte ori simti ca a ingheata ?Oare nu este ceva relativ si timpul modificanduse dupa energia emanata de campul nostru energetic(sau ceva de genul)? Plus ca timpul la diferite varste (pentru mine) s-a scurs in diferite moduri, am precizat pentru mine fiindca n-am nici 20 de ani…
    Ps- M-ai prins ! dar unde ai gasit cum ma cheama asa din curiozitate…sau doar ai tradus pseudonimu?
    Am sa scriu un articol bazat pe acest comentariu (avand ca tema principala timpul)

  8. ATENTIE! Nu trebuie sa iti construiesti un buncar care sa fie doar anti-atomic, anti-radar sau ce ai mai scris acolo; Trebuie sa fie si anti-muste. Iti dai seama ca la cate cadavre vor fi in intreaga planeta va fi invazie de muste.

    1. Asta chiar mi-a scăpat. Păi ar trebui să aibe şi un filtru de miros, defapt cum poate reface rezerva de oxigen? Mirosul pe pământ ar fi insuportabil. Să putrezească atâtea miliarde de oameni, ar fi o catastrofă pentru nasul celui care a rămas. A şi încă o chestie … cel care va supraveţui trebuie să fie tare de inimă, la câte cadavre va vedea şi în ce stiluri artistice vor fi expuse lui, trebuie să fie cel mai şmecher om de pe pământ, dacă nu cumva moare de spaimă şi el 🙂

  9. Am mai auzit idee asta. Dar totuşi, de ce nu va fi sfârşitul lumii în 2012? De ce ar putea fi, am aflat, dar de ce nu, sună în gura oricui ca un fel de “nu se poate” sau “pentru că eu nu vreau să mor” … totuşi asta nu e o explicaţie ci doar o atitudine strict privată, individuală, chiar dacă este răspândită la mai mulţi indivizi, te vizează pe tine, îl vizează pe el, mă vizează pe mine … dar pe noi … sfârşitul ne vizează? Logic, potrivit observaţiilor, da, ne vizează pe toţi nu pe fiecare în parte …

    Ai înţeles ceva din ce am zis?

  10. Foarte tare articolul.Foarte haioasa partea cu buncarul:))
    Important este ca sfarsitul lumii nu va fi in nici un caz in 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *